Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Ο Δούρειος Ίππος λεγόταν ...Καστίγιο!!

Είχαμε πολύ καιρό να δούμε σε ποδοσφαιρικό αγώνα τέτοιο μονότερμα. Από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό ο Άρης να πολιορκεί την εστία του Λεβαδειακού και να καταφέρνει τελικά να πάρει τη νίκη στο 89' λεπτό. Γράφει ο Γιάννης Δάρας.
Ο Δούρειος Ίππος λεγόταν ...Καστίγιο!
Ήταν πραγματικά κρίμα για τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Κυριακίδη, που ήταν ο ήρωας της ομάδος του και μέχρι εκείνη τη στιγμή τους χάριζε την ισοπαλία. Πραγματικά το δίλημμα είναι μεγάλο για το ποιος είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα αυτού. Ο Κυριακίδης ή ο Καστίγιο που πέτυχε τα δύο γκολ του Αρη, ανατρέποντας το καταπληκτικό γκολ του Σουμπίνιο στο 5 λεπτό (0-1);
Ο Καστίγιο λοιπόν, του οποίου η συμμετοχή του ήταν αμφίβολη εξαιτίας τραυματισμού, βρήκε τη λύση στο πρόβλημα του Αρη. Άνοιξε την πόρτα του Δούρειου Ίππου και με ένα έξυπνο γκολ στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου και ένα καταπληκτικό τελείωμα στην εκπνοή του αγώνα, έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του που δεν μπορούσε να διασπάσει αλλιώς την οργανωμένη άμυνα των Βοιωτών.
Είναι αλήθεια πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι ανατράπηκαν όλα τα επιχειρήματα υπέρ των στατιστικών στο ποδόσφαιρο. Περισσότερα από είκοσι κόρνερ, άλλες τόσες ευκαιρίες, κατοχή μπάλας που έφθασε το 70%, όλα αυτά υπέρ του Αρη, κι όμως μέχρι το 89ο λεπτό το σκορ ήταν 1-1.
Ο Λεβαδειακός έπαιξε παλικαρίσια και καθαρά, χωρίς καθυστερήσεις και φάουλ, και λίγο έλειψε να πάρει ένα σημαντικό βαθμό. Όμως ήταν πολύ δύσκολο η τύχη να είναι με το μέρος του σε όλο το παιχνίδι. Έτσι το τελικό 2-1 ήταν απόλυτα δίκαιο.
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: