Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Απογοητευμένος και πεισμωμένος ο Χάμιλτον!!

Απογοητευμένος και πεισμωμένος ο Χάμιλτον
Την επιθυμία του να αφήσει πίσω του την εγκατάλειψη στο νυχτερινό γκραν πρι της Σιγκαπούρης, παίρνοντας την καρό σημαία στους τελευταίους οχτώ αγώνες, εξέφρασε ο Λιούις Χάμιλτον.

Ο Βρετανός είδε το κιβώτιο ταχυτήτων της Mp4-27 να τον εγκαταλείπει, ενώ οδηγούσε την κούρσα, με αποτέλεσμα να πέσει από τη δεύτερη θέση στην τέταρτη του πρωταθλήματος.

«Ήταν απογοητευτικό που δεν καταφέραμε να τερματίσουμε τον αγώνα. Είχαμε τον ρυθμό για να κερδίσω αυτό το γκραν πρι. Στην πραγματικότητα πριν εγκαταλείψω τα πράγματα ήταν πολύ εύκολα, ήταν σαν να πήγαινα βόλτα. Απλώς, ήλεγχα τη διαφορά μου με τον Σεμπ. Μετά άρχισαν τα προβλήματα με τις ταχύτητες, έχασα την τρίτη και μετά έχασα όλο το κιβώτιο», ήταν τα λόγια του Βρετανού πιλότου, για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Είναι απογοητευτικό, αλλά το καλό είναι ότι αυτό το τριήμερο είχαμε πολύ καλό ρυθμό. Συνεπώς, θα είναι πολύ εύκολο να επιτεθώ στους επόμενους αγώνες. Πρόκειται να είναι δύσκολο να μαζέψω τη διαφορά με τους Φέτελ και Αλόνσο. Απομένουν έξι αγώνες και θέλω να τους κερδίσω όλους», πρόσθεσε.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: