Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Μάντζιος: «Μπορούσαμε την ισοπαλία»

Μάντζιος: «Μπορούσαμε την ισοπαλία»
Την άποψη πως η Κέρκυρα θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω στο ματς με τον Άρη στο οποίο ηττήθηκε με σκορ 1-0 διατύπωσε ο Άκης Μάντζιος.

Ο τεχνικός των νησιωτών πρόσθεσε πως η ομάδα του έδειξε χαρακτήρα όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ και ότι έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήρθαμε να παίξουμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης, διότι ανεξαρτήτων των όποιων προβλημάτων αντιμετωπίζει, παραμένει μεγάλη ομάδα. Ήταν ένα μέτριο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να θέλουν τους βαθμούς της νίκης. Στο πρώτο ημίχρονο, πιο αποφασιστικός ήταν ο Άρης, χωρίς όμως να δημιουργήσει τις κλασικές ευκαιρίες κι έτσι το ημίχρονο έληξε 0-0», δήλωσε αρχικά ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν στο δεύτερο μέρος:

«Προσπαθήσαμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε όμως ένα ακόμη κενό διάστημα, έγινε το πέναλτι και μετά τα πράγματα έγιναν δυσκολότερα για μας. Θεωρώ ότι είχαμε καλή αντίδραση, δείξαμε χαρακτήρα, ήμασταν κυρίαρχοι στη συνέχεια του αγώνα και είχαμε την ευκαιρία για να πάρουμε την ισοπαλία. Και οι δύο ομάδες τώρα χτίζονται, δεν έχω παράπονο από τους παίκτες, χρειάζεται υπομονή, αλλά πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: