Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

«Ρισκάραμε με Γρανάδα»

«Ρισκάραμε με Γρανάδα»
Η Μπαρτσελόνα ρίσκαρε πολύ για να μπορέσει να πάρει τη νίκη κόντρα στη Γρανάδα σύμφωνα με τον Τίτο Βιλανόβα. Οι «μπλαουγκράνα» έμειναν μέχρι το 87΄ «άσφαιροι» και ο προπονητής τους αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει πιο επιθετικά σχήματα.

«Έπρεπε να ρισκάρουμε, αν χάναμε θα χάναμε το βαθμό που είχαμε μέχρι τότε αλλά εγώ ήθελα τους τρεις. Ήταν πιθανό να μας στοιχίσει αλλά αυτός είναι ο τρόπος για να κερδίσεις κάποιες ομάδες», τόνισε ο 44χρονος τεχνικός.

Οι Καταλανοί έχουν ξεκινήσει ιδανικά το πρωτάθλημα αφού έχουν πέντε νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές.

«Αν κοιτάξουμε τις περασμένες αγωνιστικές περιόδους θα δούμε ότι παραδοσιακά ο Σεπτέμβρης είναι δύσκολος μήνας και ότι έχουμε 15 πόντους είναι πολύ θετικό. Όπως έχω πει και στο παρελθόν δε νιώθω ότι δουλεύω κάτω από πίεση ή εκτελώ κάποια υποχρέωση.

Γνωρίζω ποιες είναι οι δυσκολίες της δουλειάς αλλά θέλω να συνεχίζω να κερδίζω. Δε νιώθω πρόσθετη πίεση μετά το νικηφόρο σερί της ομάδας
», συμπλήρωσε.

Ο Βιλανόβα προτίμησε να χρησιμοποιήσει στο κέντρο της άμυνας τον Άλεξ Σονγκ γιατί όπως δήλωσε «πρέπει να πάρει περισσότερο χρόνο στα πόδια του» ενώ για τον Σεσκ Φάμπρεγας υποστήριξε ότι είναι ενθουσιασμένος από την απόδοση του απλά χρειάζεται περισσότερη τύχη στην τελική προσπάθεια.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αγωνίζεται σήμερα κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο αλλά ο προπονητής των Καταλανών δεν πρόκειται να παρακολουθήσει την αναμέτρηση:

«Θα φτιάξω καμιά παέγια, θα πάω σινεμά και θα ξεκουραστώ. Είμαι σίγουρος ότι κάποιος θα μου στείλει ένα μήνυμα».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: