Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Χέρι - Χέρι...!!

Χέρι - Χέρι...
Έτσι πορεύονται Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι μετά τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο «Etihad». Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, με τον Κοσιελνί να ισοφαρίζει στο τελευταίο δεκάλεπτο, απαντώντας στο γκολ του Λέσκοτ με το οποίο είχαν προηγηθεί από το πρώτο μέρος οι «πολίτες». Στους 9 βαθμούς έφτασαν και οι δύο, χάνοντας όμως έδαφος στο θέμα της κορυφής...

Α’ ημίχρονο:

Η τύχη, λένε, ότι ευνοεί τους τολμηρούς, αλλά στην περίπτωση της Άρσεναλ, όση τόλμη κι αν επέδειξε, πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με το εις βάρος της 1-0! Η Μάντσεστερ Σίτι έδειξε να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στην ταχύτητα που έδωσαν στο ματς οι ποδοσφαιριστές του Αρσέν Βενγκέρ, οι οποίοι απείλησαν την εστία του Χαρτ με τους Ζερβίνιο και Ποντόλσκι, αλλά αφού δεν σκόραρα αυτοί, το έκανε ο Τζόλεον Λέσκοτ. Στο 40ο λεπτό με κεφαλιά νίκησε τους αμυντικούς της Άρσεναλ και τον Βίτο Μανόνε για να γράψει το 1-0.

Β’ ημίχρονο:

Στην επανάληψη, το παιχνίδι ήταν πολύ πιο ανοιχτό. Το γκολ του Λέσκοτ βοήθησε σε αυτό και ο Αρσέν Βενγκέρ, αφού κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα, σκεπτόμενος τι άλλο θα μπορούσε να κάνει ώστε η Άρσεναλ να εμφανιστεί καλύτερη και πιο αποτελεσματική στο γήπεδο, ήξερε και ήθελε να πιστεύει ότι το γκολ ήταν θέμα χρόνου. Για να έρθει όμως η καλή στιγμή, έπρεπε να μπει το ματς στο τελευταίο δεκάλεπτο. Και αφού το μακρινό σουτ του Καθόρλα απομακρύνθηκε από τον Χαρτ, το δυνατό δεξί σουτ του Κοσιελνί στο 82’ κατέληξε στα δίχτυα των Πρωταθλητών για το 1-1!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Κομπανί, Ζαμπαλέτα, Λέσκοτ, Κλισί, Σινκλέρ (46’ Ρόντουελ), Γκαρσία, Σίλβα, Γ. Τουρέ, Τζέκο (68’ Τέβεζ), Αγουέρο (85’ Μπαλοτέλι)

Άρσεναλ: Μανόνε, Μερτεσάκερ, Κοσιελνί, Τζένκινσον, Γκιμπς, Ντιαμπί (71’ Ζιρού), Αρτέτα, Ράμσεϊ, Καθόρλα, Ποντόλσκι (72’ Γουόλκοτ), Ζερβίνιο (90’ Κοκλέν)

Πηγή: www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: