Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Αναστόπουλος: «Χρειαζόμαστε τέτοια αποτελέσματα»

Αναστόπουλος: «Χρειαζόμαστε τέτοια αποτελέσματα»
Απόλυτα ικανοποιημένος που ο ΟΦΗ νίκησε 2-1 την ΑΕΚ εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Νίκος Αναστόπουλος.

Ο προπονητής των Κρητικών στάθηκε στο πόσο μεγάλη σημασία έχουν τα θετικά αποτελέσματα για τη ψυχολογία των νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας του Ηρακλείου και πόσο αυτά μπορούν να τους βοηθήσουν.

«Πήραμε μια δίκαιη όσο και σημαντική νίκη, τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους. Ο ΟΦΗ έχει ανάγκη τέτοια αποτελέσματα διότι είναι νέα ομάδα με νέους παίκτες και όταν έρχονται νίκες, η αυτοπεποίθηση όλων αυξάνεται. Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο κάναμε την καλύτερή μας φετινή εμφάνιση. Σκοράραμε δύο φορές και χάσαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε και τρίτο γκολ», τόνισε αρχικά ο Αναστόπουλος.

Για το γκολ που δέχτηκε ο ΟΦΗ:

«Δεχθήκαμε ένα γκολ από το πουθενά στο τέλος του ημιχρόνου και το 2-1 άλλαξε τα δεδομένα. Παρόλα αυτά, εμείς ήμασταν η ομάδα που είχε τις ευκαιρίες και αν ο Σίσιτς πετύχαινε το τρίτο γκολ, το έργο μας θα ήταν πιο εύκολο. Η ΑΕΚ δεν μας έκανε κάποια μεγάλη φάση. Εμείς τις κάναμε και ξέρετε τι λένε για όποιον χάνει τις ευκαιρίες».

Για το γεγονός πως η ομάδα του στον δεύτερο μέρος δεν είχε τόσο καλή εικόνα:

«Είναι γιατί δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα και δεν μπορούμε να κρατήσουμε με ευκολία τη μπάλα στα πόδια μας. Θα βελτιωθούμε σε αμφότερους τους τομείς με το πέρασμα του χρόνου. Μην ξεχνάτε ότι είμαστε η μοναδική ομάδα παγκοσμίως που δεν έχει κάνει προετοιμασία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: