Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Στο ΝΒΑ υπάρχουν κανόνες...!!

Στο ΝΒΑ υπάρχουν κανόνες...
Το θέμα είναι λίγο παλιό, αλλά αν μη τι άλλο η αναφορά του δείχνει τη διαφορά σοβαρότητας και επιπέδου όταν υπάρχουν κανόνες κι αυτοί οι κανόνες τηρούνται απ’ όλους.

Στην αρχή της περασμένης σεζόν, όταν ο Φάρμαρ αγωνιζόταν στη Μακάμπι, ο Προκχόροφ βρέθηκε στο Ισραήλ.Ο Ρώσος μεγιστάνας είναι ο ιδιοκτήτης των Νετς, ομάδας η οποία είχε συμβόλαιο με τον Αμερικανό γκαρντ και στην οποία θα επέστρεφε όταν θα τελείωνε το Lock Out.
Κατά τη διάρκεια της απεργίας όμως ο παίκτης και ο πρόεδρος δεν έπρεπε να έχουν καμία επαφή. Ο Προκχόροφ που είχε κάνει ένα χειρουργείο βρέθηκε στο Ισραήλ για θεραπείες από τον φυσιοθεραπευτή της Μακάμπι. Κατά τη διάρκεια μιας θεραπείας, ο Φάρμαρ μπήκε στο δωμάτιο, χαιρέτησε τον πρόεδρο του κι έφυγε.

Λίγα λεπτά μετά, ο Προκχόροφ πήρε τηλέφωνο τον Στερν και τον ενημέρωσε για το συμβάν και ο Φάρμαρ έκανε το αντίστοιχο. Ενημέρωσαν για τη συνάντηση και για το ότι απλά χαιρετήθηκαν. Αν λοιπόν εμφανιζόταν μια φωτογραφία ή ένα δημοσίευμα που θα ήταν περίεργο για τη συνάντηση των δυο ανδρών, αυτοί είχαν φροντίσει να κλείσουν το θέμα πριν δημιουργηθεί. Ο φόβος φυλάει τα έρημα…
πηγή: superbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: