Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Τέλος από την εθνική ο Τέρι!!

Τέλος από την εθνική ο Τέρι!
Ο Τζον Τέρι ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από την εθνική ομάδα της Αγγλίας!

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ξαφνικά το βράδυ της Κυριακής, έσκασε σαν «βόμβα» και όπως φαίνεται, το θέμα με τη ρατσισική επίθεση που χρεώθηκε και τον ταλαιπωρεί ακόμα, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή του!

Περίπου έναν χρόνο μετά την αναμέτρηση της ΚΠΡ με την Τσέλσι, στο «Λόφτους Ρόουντ» για την Πρέμιερ Λιγκ, ο Τζον Τέρι άντεξε πολλά, αλλά «λύγισε».

Και γράφουμε ότι «λύγισε», γιατί φαίνεται ότι η απόφασή του να μη φορέσει ποτέ ξανά στο μέλλον τη φανέλα με το εθνόσημο, δεν είναι ξαφνική. Κάθε άλλο.

Η κατηγορία της ρατσιστικής επίθεσης στον Άντον Φέρντιναντ, οι τριγμοί στο εσωτερικό της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, η παραίτηση του Καπέλο, η καθαίρεση από την αρχηγία, η κόντρα με τον Ρίο Φέρντιναντ και ο δικαστικός «Γολγοθάς» του καλοκαιριού, τον κούρασαν.

Έχοντας βγει νικητής από τη δικαστική διαμάχη με τον Άντον Φέρντιναντ, η ενημέρωση από την FA πως θα διενεργούσε δική της ανεξάρτητη έρευνα στο περιστατικό προκειμένου να επιβάλει – αν τελικά το έκρινε σωστό – ποινή στον Τέρι, έδινε συνέχεια σε κάτι που από τη στιγμή που ξεκαθάρισε με δικαστική απόφαση, έπρεπε να σταματήσει.

Στο πρόσφατο ματς της ΚΠΡ με την Τσέλσι, ο Τζον Τέρι εισέπραξε την απόρριψη από τον Φέρντιναντ, δίνοντάς του το χέρι, χωρίς όμως να λάβει ανταπόκριση.

Με πόνο καρδιάς, λοιπόν, όπως αναφέρει και η επίσημη ανακοίνωση της απόσυρσής του από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αγγλίας, αποχωρεί για το καλό της εθνικής ομάδας, αλλά εξαιρετικά ταλαιπωρημένος από την υπόθεση που έχει στιγματίσει την καριέρα του.

«Η FA δεν μου άφησε περιθώρια με τη στάση της στο θέμα του ρατσισμού. Μου ραγίζει η καρδιά, αλλά αποσύρομαι από την εθνική ομάδα. Εύχομαι στον Ρόι Χότζον και τους υπόλοιπους διεθνείς καλή συνέχεια στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις» έγραψε στην επίσημη ανακοίνωσή του, ο Τέρι.




πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: