Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Πεδουλάκης: «Είχαμε διάθεση»

Πεδουλάκης: «Είχαμε διάθεση»
Στις δοκιμές που έκανε αλλά και στα στοιχεία που χρήζουν βελτίωσης, στάθηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης αμέσως μετά το τέλος του φιλικού του Παναθηναϊκού απέναντι στον Πανιώνιο.

Ο κόουτς των «πρασίνων» σχολίασε και την απόδοση του Ρόκο Λένι Ούκιτς. Μικροτραυματισμοί για Σχορτσανίτη, Κίτσεν.

«Στο πρώτο ημίχρονο, όπως είχαμε πει, δοκιμάσαμε κομμάτια της άμυνάς μας, τα οποία θέλουμε να δούμε. Είναι περισσότερο για να προπονηθούμε εμείς, να τα δούμε στο βίντεο και να τα βελτιώσουμε. Στο τρίτο δεκάλεπτο μπήκαμε πιο δυνατά στην άμυνα και παίξαμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είχε διττό χαρακτήρα το παιχνίδι για εμάς. Δοκιμάσαμε κομμάτια της άμυνας στο πρώτο και είπαμε στο δεύτερο ημίχρονο να πάμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν έχει να κάνει με την εικόνα. Είχαμε περισσότερη διάθεση στο δεύτερο. Όταν η άμυνα αρχίζει και σου βγαίνει, γίνεσαι και πιο επιθετικός. Είναι κάποια κομμάτια που πρέπει να δούμε και να βελτιωθούμε. Είχαμε πει και στα παιδιά ότι με τον ΑΓΟΡ και τον Πανιώνιο θα δούμε κάποια πράγματα».

Στη συνέχεια μίλησε και για τον Ρόκο Ούκιτς.

«Ο Ούκιτς είναι μαζί μας πέντε ημέρες, δεν ξέρει ακόμα τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά των παικτών. Αν σουτάρει κάποιος ή προτιμά να πηγαίνει για ντράιβ, αν πιάνει την μπάλα ο ψηλός ή όχι, αν την πιάνει ψηλά ή χαμηλά. Είμαστε πολύ φορτωμένοι σε ότι αφορά στα πόδια των παικτών, για παράδειγμα. Θα πρέπει να αποφορτίζονται σιγά σιγά, γιατί έρχονται οι επίσημοι αγώνες».

Τέλος αναφέρθηκε στους τραυματισμούς των Σχορτσανίτη, Κίτσεν.

«Αύριο (σ.σ. 24/9) έχουμε ρεπό κι από Τρίτη (σ.σ. 25/9) δουλεύουμε πια για τις επίσημες υποχρεώσεις μας. Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Σοφοκλής είχε ένα μυικό σπασμό αι ο Κίτσεν γύρισε λίγο το χέρι του σε κάποια φάση, που έπεσε κάτω. Και μας έβγαλαν έξω από το πλάνο τα γρήγορα 3 φάουλ του Άρμστρονγκ. Εκεί έπαιξε ο Τσαρτσαρής «5άρι» και μας βοήθησε κι ο Σκορδίλης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: