Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Ζαρντίμ: «Πρέπει να προσέχουμε τον Ιμπαγάσα»

Ζαρντίμ: «Πρέπει να προσέχουμε τον Ιμπαγάσα»
Ο Αριέλ Ιμπαγάσα ήταν για ένα ακόμα παιχνίδι, εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού. Στην απόδοση του Αργεντινού αλλά και τις ανάγκες που έχει για ανάσες με δεδομένη την ηλικία του, στάθηκε και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στην συνέντευξη Τύπου μετά την νίκη επί του Πανθρακικού.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών, στάθηκε επιπλέον στον διαφορετικό ρυθμό που είχε το ματς αυτό σε σχέση με εκείνο κόντρα στην Σάλκε. «Άλλαξε ο αντίπαλος από την Τρίτη. Σήμερα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη κυκλοφορία και να φτάνουμε εύκολα στην αντίπαλη εστία», είπε.

Για τις αλλαγές που έκανε στο αρχικό σχήμα, είπε: «Είχαμε τρία ματς σε μία εβδομάδα οπότε είναι λογικό να έχουμε κάποιες αλλαγές. Είναι και θέμα στρατηγικής για να διατηρεί ρυθμό η ομάδα».

Για το δυνατό ξεκίνημα του Ολυμπιακού, τόνισε: «Θέλαμε να μπούμε γρήγορα και δυνατά με ένα γκολ γιατί ξέραμε ότι μετά θα ερχόταν η κούραση. Γνωρίζαμε ότι οι παίκτες που είχαν παίξει με την Σάλκε θα ήταν πιο φρέσκοι στο πρώτο μέρος και δώσαμε έμφαση εκεί».

Σε ότι αφορά τον βασικό κορμό της ομάδας: «Αν δείτε τα προηγούμενα ματς θα καταλάβετε ότι η δομή είναι ίδια γίνονται μόνο κάποιες αλλαγές».

Για τις εναλλαγές στους τερματοφύλακες, πρόσθεσε: «Αυτή είναι η σκέψη μου. Ο Κάρολ θα παίζει στο πρωτάθλημα και ο Μέγιερι στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Αναφορικά με τους Φετφατζίδη και Μασάντο, σχολίασε: «Ο Φετφατζίδης είναι ένας νεαρός παίκτης που θα πάρει ευκαιρίες όπως όλοι. Θέλει και αυτός δουλειά όπως όλοι οι νεαροί. Θα παίρνουν χρόνο και θα βελτιώνονται. Όσο για τον Μασάντο, θα παίζει όπου τον χρειάζεται η ομάδα».

Τέλος, σχετικά με τον Ιμπαγάσα, πρόσθεσε: «Είναι από τους πιο σημαντικούς μας παίκτες αλλά είναι 35 ετών και πρέπει να τον προσέχουμε για να τον έχουμε φρέσκο. Το ίδιο και ο Μοντέστο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: