Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Δυναμικό come ΒΑ-ck!! (video)

Δυναμικό come ΒΑ-ck (video)
Ο Ντεμπά Μπα επέστρεψε στο αρχικό σχήμα της Νιούκαστλ έπειτα από δύο παιχνίδια και αντλώντας έμπνευση από τη φανέλα... βασικού, βοήθησε τις «καρακάξες» να επιστρέψουν στις νίκες, κατακτώντας τρεις βαθμούς με το 1-0 επί της Νόριτς στο «Sport Direct Arena»!

Χωρίς νίκη τα «καναρίνια», έχασε πέναλτι ο Σισέ.

Α’ ημίχρονο:

Η Νιούκαστλ, ίσως να μην περίμενε από τη Νόριτς τόσο εύκολη προσαρμογή στο παιχνίδι και άνετη κυκλοφορία της μπάλας. Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου ξαφνιάστηκε από αυτή του Κρις Χιούτον, αλλά ευτυχώς για την ίδια, ήταν αυτή που προηγήθηκε. Στο 20ο λεπτό, ο Ντεμπά Μπα στην επιστροφή του στο αρχικό σχήμα της Νιούκαστλ, βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα, κάνοντας το 1-0. Ο Σενεγαλέζος ήταν αρκετά ορεξάτος, έχοντας ξεκουραστεί μεσοβδόμαδα από τη στιγμή που έμεινε εκτός αποστολής για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τη Μαρίτιμο και ήταν ιδιαίτερα δραστήριος. Όλα θα μπορούσαν να έχουν γίνει πολύ πιο εύκολα για τις «καρακάξες» αν ο Παπίς Σισέ ευστοχούσε από την άσπρη βούλα λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, αλλά δεν τα κατάφερε, κρατώντας «ζωντανή» τη Νόριτς.

Β’ ημίχρονο:

Το παιχνίδι δεν απέκτησε ποτέ καλό ρυθμό. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν το πάνω χέρι έναντι της αντιπάλου τους, με τη Νόριτς να μην μπορεί να δείξει επί χόρτου τα στοιχεία που φανέρωσε στην αρχή του αγώνα, προσπαθώντας να αιφνιδιάσει τη Νιούκαστλ. Ο Μπα αποτελούσε μόνιμη πηγή κινδύνου για τα καρέ των «καναρινιών», έχασε σπουδαία ευκαιρία από πλεονεκτική θέση έπειτα από πάσα του Καμπάιγ λίγο πριν τη συμπλήρωση του 90λεπτου, αλλά το σφύριγμα της λήξης, έβαλε στο… σακούλι της ομάδας του Πάρντιου τρεις βαθμούς ακόμη.




Οι συνθέσεις των ομάδων:

Νιούκαστλ: Χάρπερ, Σαντόν, Γουίλιαμσον, Πιρτς, Σ. Τέιλορ, Καμπάιγ, Ανίτα (76’ Τιοτέ), Μπεν Αρφά (85’ Σόλα Αμεόμπι), Γκουτιέρεζ, Σισέ (70’ Ομπερτάν), Μπα

Νόριτς: Ρούντι, Ρ. Μάρτιν, Μπασόνγκ (8’ Τέρνερ), Γκαρίδο, Μπαρνέτ, Τζόνσον, Χόουσον, Σέρμαν (82’ Τζάκσον), Χούλαχαν, Σνόντγκρας, Μόρισον






πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: