Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Ένα λεπτό υπόθεση…!!

Ένα λεπτό υπόθεση…
Όσο και αν ακούγεται απίστευτο, είναι η αλήθεια! Η Τότεναμ κατάφερε να κάνει τη διαδρομή «από την κόλαση στον παράδεισο» μέσα σε ένα λεπτό, παίρνοντας σπουδαία νίκη επί της ΚΠΡ με σκορ 2-1!

Στο 60’ το αυτογκόλ του Φαουρλίν επανέφερε τις ισορροπίες, μετά το γκολ των Ρέιντζερς στο πρώτο ημίχρονο και ένα λεπτό μετά, ο Ζερμέιν Ντεφό ολοκλήρωσε την ανατροπή των Λονδρέζων, χαρίζοντάς τους τη σημαντική νίκη!

Α’ Ημίχρονο

Όπως στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Λάτσιο, για το Γιουρόπα Λιγκ, έτσι και στο σημερινό της Πρέμιερ κόντρα στην ΚΠΡ, η Τότεναμ δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της. Ούτε καν να… προβληματίσει τους αντιπάλους της!

Τα «σπιρούνια» δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο του πρώτου ημιχρόνου να απειλήσει, εν αντιθέσει με την ΚΠΡ που πάλεψε και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Οι Ρέιντζερς κατάφεραν να επιβάλλουν το ρυθμό τους και να προηγηθούν στο σκορ στο 33’ με το τέρμα του πρώην ποδοσφαιριστή της Τότεναμ (2003-04), Μπόμπι Ζαμόρα.

Νωρίτερα, οι ποδοσφαιριστές του Μαρκ Χιουζ είχαν… προειδοποιήσει τους γηπεδούχους τρεις φορές, όμως σε όλες ο Φρίντελ απομάκρυνε τους κινδύνους, κρατώντας το σκορ σε… χαμηλά επίπεδα.

Β’ Ημίχρονο

Οι οδηγίες του Αντρέ Βίλας- Μπόας στην ανάπαυλα, εκ του αποτελέσματος, έπιασαν τόπο. Η Τότεναμ μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, με εμφανή στόχο να κυνηγήσει ένα γρήγορο γκολ!

Δεν πέρασαν πολλά λεπτά και η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα! Βέβαια, σε αυτό χρειάστηκε και η βοήθεια του Φαουρλίν, ο οποίος στο 60’ έπεσε στην… παγίδα, σημειώνοντας αυτογκόλ!

Αυτό ήθελαν τα «σπιρούνια» για να πάρουν τα πάνω τους! Η πίεση συνεχίστηκε από την επόμενη φάση και πριν καλά- καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο πιο συνεπής σκόρερ της φετινής Τότεναμ, Ζερμέιν Ντεφό έφερε τούμπα την αναμέτρηση και έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού!

Όπως κάθε φορά που μένει πίσω στο σκορ, έτσι και τώρα, η ΚΠΡ «πάγωσε» και αποδιοργανώθηκε! Στα υπολειπόμενα λεπτά οι Ρέιντζερς δεν μπόρεσαν να απειλήσουν και μοιραία, γνώρισαν την ήττα!

Τότεναμ: Φρίντελ, Γουόκερ, Γκαλάς, Βερτόνχεν, Μπέιλ, Σάντρο, Ντεμπελέ, Σίγκουρντσον (46’ Κόκερ), Ντέμπσεϊ (88’ Χάντλστοουν), Λένον, Ντεφό

ΚΠΡ: Σέζαρ, Χιλ, Παρκ, Γκρανέρο, Ονουόχα, Νέλσεν, Μποσίνγκουα (3’ Ντάιερ), Χόιλετ, Φίλιπς (77’ Μακί), Ζαμόρα (73’ Σισέ), Φαουρλίν



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: