Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

«Έχει ξεπεράσει τα όρια του γραφικού»

Απάντηση στην ανακοίνωση της Παναχαϊκής, που μιλούσε για κλίμα τρομοκρατίας στο AEL FC Arena, έδωσε η ΠΑΕ Λάρισα. Σαφείς οι αιχμές για τον Αλέξη Κούγια, τον οποίο, πάντως, δεν κατονομάζει.

«Έχει ξεπεράσει τα όρια του γραφικού»
Δεν έμειναν αναπάντητες από την ΠΑΕ Λάρισα οι καταγγελίες της Παναχαϊκής για τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα με τη Λάρισα στο «AEL FC Arena». Η διοίκηση της θεσσαλικής ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση, στην οποία κάνει λόγο για φανταστικές καταγγελίες και «φωτογραφίζει» τον Αλέξη Κούγια ως «συγγραφέα» της ανακοίνωσης, που «έχει προ πολλού ξεπεράσει τα όρια του γραφικού», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση της Λάρισας αναφέρει:

«Η αξιοπιστία ενός ανθρώπου φαίνεται από το κατά πόσο τα λεγόμενα (ή τα γραφόμενά) του δικαιώνονται στην πράξη. Ως εκ τούτου, κανείς νοήμων δεν μπορεί να πάρει στα σοβαρά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή με τις φανταστικές ‘‘καταγγελίες’’ της περί ‘‘τρομοκρατίας’’, ούτε -πολύ περισσότερο- τον ίδιο τον συγγραφέα της, ο οποίος πολλάκις έχει εκτεθεί στο παρελθόν.

Προφανώς, η απουσία του από το καθημερινό τηλεοπτικό “life style” τον έχει εξωθήσει σε ένα αγωνιώδες παραλήρημα αναζήτησης της δημοσιότητας, που έχει προ πολλού ξεπεράσει τα όρια του γραφικού. Ας του δώσει κάποιος λίγη σημασία. Κρίμα είναι…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: