Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

«Τελευταίος που τους ενδιαφέρει είναι ο ποδοσφαιριστής»

Αιχμές κατά πάντων άφησαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, με αφορμή τον τραυματισμό του συμπαίκτη τους Σταμάτη Καρρά στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

«Τελευταίος που τους ενδιαφέρει είναι ο ποδοσφαιριστής»
Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου με αφορμή τον τραυματισμό του Σταμάτη Καρρά στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, αφήνουν αιχμές προς όλους τους αρμόδιους φορείς για το γεγονός πως συνεχίστηκε η αναμέτρηση παρά τον τραυματισμό του συμπαίκτη τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Με αφορμή τα όσα συνέβησαν πριν την έναρξη της κυριακάτικης αναμέτρησης μεταξύ της ομάδας μας και του Παναιτωλικού, όλοι εμείς οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε και δημοσίως την συμπαράσταση και την στήριξή μας στον συμπαίκτη μας Σταμάτη Καρρά και στην περιπέτεια υγείας που περνάει.

Παράλληλα όμως ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές θέλουμε να εκφράσουμε τον αποτροπιασμό και την αγανάκτησή μας για τις συνθήκες εντός των οποίων καλούμαστε πολλές φορές να εργαστούμε: πολλοί μπορεί να το λησμονούν αλλά για εμάς ο αγωνιστικός χώρος και το γήπεδο είναι ο τόπος της δουλειάς μας.

Ο συμπαίκτης μας έπεσε θύμα μιας απαράδεκτης, άνανδρης, σκόπιμης και εσκεμμένης επίθεσης μέσα στον χώρο εργασίας του, που αποσκοπούσε στο να τον θέσει εκτός παιχνιδιού και να του προκαλέσει βαρύτατες σωματικές βλάβες. Ο «φίλαθλος» που του πέταξε την κροτίδα δεν το έκανε ούτε από επιπολαιότητα, ούτε χάριν αστεϊσμού: ήθελε να προκαλέσει το αποτέλεσμα που προκάλεσε, και από θαύμα τα πράγματα δεν έγιναν χειρότερα.

Υ.Γ. Ευχαριστούμε τον διαιτητή που εφάρμοσε τον κανονισμό κατά γράμμα και διεξήχθη ο αγώνας, ευχαριστούμε την αστυνομική διεύθυνση Ακαρνανίας για τον λεπτομερή έλεγχο στους φιλάθλους του Παναιτωλικού, ευχαριστούμε τους συναδέλφους μας του Παναιτωλικού που επέμεναν να γίνει το παιχνίδι, από τη στιγμή που ένας συνάδελφος μας τραυματίστηκε σοβαρά, την Ε.Π.Ο. και την Football League, που επέμεναν να διεξαχθεί το παιχνίδι παρόλο που ο νόμος ορίζει το αντίθετο. Δυστυχώς, συνειδητοποιούμε ότι ο ποδοσφαιριστής είναι ο τελευταίος που τους ενδιαφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Δεν υπάρχουν σχόλια: