Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Κοντά στη διοίκηση οι «οργανωμένοι»

Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε η στάση της διοίκησης του Αστέρα Τρίπολης να στηρίξει την ΕΠΟ, στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας. «Πυροσβεστική» ανακοίνωση από τους «οργανωμένους».

Κοντά στη διοίκηση οι «οργανωμένοι»
Ανακοίνωση με οποία στηρίζουν την διοίκηση του Αστέρα εξέδωσαν οι «οργανωμένοι» φίλοι του Αστέρα Τρίπολης. Αφορμή στάθηκαν τα ποικίλα σχόλια που υπήρξαν από την απόφαση της ομάδας της Αρκαδίας να στηρίξει την ΕΠΟ.

Τα σχόλια ήταν πολλά στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και για τον λόγο αυτό οι Asteras Fans αποφάσισαν να τοποθετηθούν μέσω ανακοίνωσης.

Αναλυτικά η μακροσκελής ανακοίνωση: «Προς αποφυγή διαφόρων παρεξηγήσεων και παρερμηνειών το «επίσημο» συμβούλιο των ASTERAS FANS θέλει να δηλώσει τα εξής :

Στο τελευταίο θέμα που έχει προκύψει με την Ε.Π.Ο. οι ASTERAS FANS κατανοούν απόλυτα την στάση της Π.Α.Ε. Αστέρας Τρίπολης. Η ομάδα του Αστέρα και πολύ περισσότερο οι δύο ιδιοκτήτες της ομάδας έχουν δείξει πολλάκις ότι λειτουργούν πάντα με γνώμονα το όφελος της ομάδας. Ακόμα με την στάση τους κυρίως μετά τον τελικό του Κυπέλλου απέδειξαν ότι μπροστά στο καλό της ομάδας δεν διστάζουν να τα βάλουν με όλους και με όλα υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντα της ομάδας μέχρι τέλους.

Το πρόσφατο θέμα της Ε.Π.Ο. θεωρούμε ότι δεν έχει καμία σχέση με τον τελικό. Ο Αστέρας έχει δείξει ότι υπερασπίζεται τα συμφέροντά του όταν αυτά θίγονται χωρίς να κάνει κινήσεις εντυπωσιασμού.

Έτσι λοιπόν ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΩΣ ότι σχόλια που έχουν αναρτηθεί σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (forum και διάφορα group «οπαδών» του Αστέρα στο facebook) δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση την συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων του Αστέρα.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ την δυνατότητα του καθενός να εκφράζει ελεύθερα την άποψή του για τα τεκταινόμενα της ομάδας αυτό όμως απέχει παρασάγγας από την προσπάθεια δημιουργία κλίματος εναντίον της ομάδας.

Με τιμή
ASTERAS FANS

Υ.Γ. 1: Θεωρούμε ότι κάποια ακραία σχόλια που έγιναν ήταν καθαρά από άγνοια για το συγκεκριμένο θέμα και δεν εξυπηρετούν άλλους σκοπούς.

Υ.Γ. 2: Δεν νομίζουμε ότι υπάρχει φίλαθλος του Αστέρα που να μην περιμένει με ανυπομονησία την συμμετοχή της ομάδας μας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Ευρώπη...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: