Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Η απάντηση του Μέσι!!

«Καθαρός» και εντάξει απέναντι στον ισπανικό νόμο δηλώνει ο Λιονέλ Μέσι σχετικά με το θέμα της φοροδιαφυγής του που προέκυψε την Τετάρτη.

Η απάντηση του Μέσι!
Άμεση ήταν η αντίδραση του Λιονέλ Μέσι στη δίωξη που ασκήθηκε στον ίδιο και στον πατέρα του για χρέη στο ισπανικό δημόσιο.

Ο άσος της Μπαρτσελόνα εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας δηλώνει έκπληκτος για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ενώ ξεκαθαρίζει πως είναι «εντάξει» απέναντι στο νόμο και ήδη έχει δώσει εντολή στους αρμόδιους για να διαλευκάνουν την υπόθεση.

«Μάθαμε για την δίωξη που μας ασκήθηκε από τις Αρχές της Ισπανίας μέσα από τον Τύπο. Η είδηση μας προκάλεσε έκπληξη, καθώς ουδέποτε κάναμε κάποια παρατυπία. Ανέκαθεν ήμασταν εντάξει σε όλες τις υποχρεώσεις μας προς τον νόμο, ακολουθώντας τις οδηγίες των οικονομικών συμβούλων μας. Ήδη έχουν ειδοποιηθεί για να διαλευκάνουν την υπόθεση», τα σχετικά λόγια του Αργεντινού αστέρα.

«Όλο αυτό είναι ένα λάθος. Οι ειδικοί μπορούν να σας μιλήσουν και να ξεκαθαρίσουν τα πάντα. Ήδη έχω μιλήσει στους δικηγόρους μας για να διαλευκάνουν την υπόθεση, αλλά ακόμη δεν έχω καταλάβει το τι έχει γίνει. Είμαι κάτοικος Αργεντινής, δεν ασχολούμαι με τέτοια θέματα. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον Λέο. Δεν χρειάζεται, γιατί όλο αυτό είναι ένα λάθος. Γιατί να τον ανησυχήσω;», σχολίασε από τη μεριά του ο πατέρας του Μέσι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: