Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013

«Θα τα δώσουμε όλα για την ισοφάριση»

Τον καλύτερό τους εαυτό θα δώσουν οι παίκτες του ΑΓΟΡ, ώστε να κάνουν το 2-2 στο επερχόμενο παιχνίδι απέναντι στον Πανιώνιο, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο τεχνικός της ομάδας, Θανάσης Γιαπλές.

«Θα τα δώσουμε όλα για την ισοφάριση»
Ό,τι έχουν και δεν έχουν θα δώσουν οι παίκτες του ΑΓΟΡ στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς απέναντι στον Πανιώνιο που θα γίνει στην έδρα τους, ώστε να κάνουν το 2-2, όπως τόνισε και σε δηλώσεις του ο Θανάσης Γιαπλές.

Ο τεχνικός του Ρεθύμνου μίλησε και για την απουσία του Μαρκ Κάρτερ από το σημερινό παιχνίδι και το πόσο σημαντική ήταν αυτή.

«Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για τη νίκη. Εμείς δεν είχαμε ξαφνικά τον Κάρτερ, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά, αλλά παραπονέθηκε για πόνους στη μέση, στον αυχένα, στο κεφάλι, δεν ξέρω και εγώ που. Στο ημίχρονο μου είπε πως ένιωθε καλύτερα και ήθελε να παίξει, αλλά αποφάσισα να μην τον βάλω, όπως και τον Κόμματο, ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο έκανε φάουλ και αμέσως δέχτηκε και τεχνική ποινή. Πρέπει να έχουμε αθλητική πειθαρχία. Θα τα δώσουμε όλα για το 2-2».

Από την πλευρά των παικτών ο Άκης Καλλίνικιδης δήλωσε:

«Δίκαια κέρδισε ο Πανιώνιος. Εμείς δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, ενώ όταν πλησιάσαμε κάναμε λάθη. Βάλαμε 22 πόντους στο ημίχρονο και 60 συνολικά. Έτσι είναι δύσκολο να κερδίσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: