Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

«Μονόδρομος η λαϊκή βάση για τον Παναθηναϊκό»

Τη συμμετοχή του στην Παναθηναϊκή Συμμαχία ανανέωσε ο Στράτος Σωπήλης που τόνισε πως μέσω αυτού του μοντέλου διοίκησης ο Παναθηναϊκός μπορεί να επιστρέψει εκεί που του αξίζει.

«Μονόδρομος η λαϊκή βάση για τον Παναθηναϊκό»
Ως μονόδρομο για την επιστροφή του Παναθηναϊκού εκεί που του αξίζει χαρακτήρισε το τρέχον μοντέλο διοίκησης (λαϊκή βάση) ο Στράτος Σωπήλης.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ανανέωσε τη συμμετοχή του στην Παναθηναϊκή Συμμαχία και προέτρεψε τους φίλους του τριφυλλιού να σταθούν και φέτος δίπλα σε αυτή την προσπάθεια.

«Εδώ και ένα χρόνο ο Παναθηναϊκός ανήκει κυριολεκτικά στους οπαδούς του. Διοικείται από ένα σωματείο λαϊκής Βάσης στα πρότυπα των μεγάλων Ευρωπαϊκών συλλόγων. Πιστεύω ότι αυτό το μοντέλο διοίκησης είναι μονόδρομος και μπορεί με πίστη και υπομονή να οδηγήσει την ομάδα εκεί που της αξίζει. Αυτό που πιστεύω, το κάνω πράξη με την ανανέωση της εγγραφής μου στην Παναθηναϊκή Συμμαχία και ελπίζω όλοι οι Παναθηναϊκοί να σταθούν στο πλευρό της ομάδας και να στηρίξουν έμπρακτα, ο καθένας στον βαθμό που μπορεί», τα λόγια του.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: