Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Και τώρα οι δυο τους…!!

Σε ένα μεταξύ τους… μπαράζ ανόδου μετέτρεψαν τα πλέι οφ της Football League ο Πανιατωλικός και ο Ολυμπιακός Βόλου μετά τις νίκες τους με 2-1 επί της Νίκης και 4-0 επί του Ηρακλή αντίστοιχα.

Και τώρα οι δυο τους…
«Καθάρισαν» και πλέον είναι οι δυο τους.

Παναιτωλικός και Ολυμπιακός Βόλου νίκησαν μέσα στην έδρα τους Νίκη Βόλου και Ηρακλή για την 4η αγωνιστική της Football League και πλέον θα διεκδικήσουν το εισιτήριο της ανόδου σε ένα μεταξύ τους «μπρα ντε φερ».

Οι Αγρινιώτες με… ήρωα τον Μελισσά που πέτυχε και τα δύο γκολ επικράτησε δύσκολα 2-1 της Νίκης και διατήρησε το +3 από τους «ερυθρόλευκους» έκαναν… περίπατο επικρατώντας 4-0 του «γηραιού.

Παναιτωλικός-Νίκη Βόλου 2-1
(45+2’, 69’ Μελισσάς- 40’ Σκούφαλης)

Ο πρωτοπόρος Παναιτωλικός ήθελε τη νίκη, ώστε να μπορέσει να διατηρήσει την απόστασή του από τον Ολυμπιακό Βόλου ή και να την αυξήσει. Οι Αγρινώτες πίεσαν από το πρώτο λεπτό, ενώ η Νίκη προσπάθησε να παίξει το παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Σε μία από αυτές «πάγωσε» το γήπεδο του Παναιτωλικού, καθώς ο Σκούφαλης στο 40ο λεπτό έκανε το 1-0. Οι δύο ομάδες έδειχναν ότι θα πήγαιναν με αυτό το σκορ στο ημίχρονο, αλλά ο Μελισσάς με κεφαλιά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισε για τους γηπεδούχους.

Με την ψυχολογία υπέρ του ο Παναιτωλικός μπήκε στο δεύτερο μέρος με σκοπό να πετύχει το γκολ που θα του έδινε το προβάδισμα. Οι Αγρινιώτες έχαναν τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη, με τους επιθετικούς τους να μην μπορούν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα. Τη λύση έδωσε στο 69’ και πάλι ο Μελισσάς, ο οποίος έκανε το 2-1 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση. Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα, που διατήρησε το +3 στη βαθμολογία από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ολυμπιακός Βόλου-Ηρακλής 4-0
(17’ Σολάκης, 35’ πεν Καπετάνος, 66’, 82’ Μπρέσκα)

Δίχως περιθώρια απωλειών ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχτηκε τον Ηρακλή στο Πανθεσσαλικό. Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν από την αρχή τις προθέσεις του και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 17’ με τον Σολάκη. Η πίεση συνεχίστηκε και στο 35’ ο Καπετάνος με εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-0, πέναλτι που κέρδισε ο Μπρέσκα από τον Χουάντερσον. Ο «γηραιός» προσπάθησε να αντιδράσει, ζήτησε πέναλτι στο 34’, το οποίο, όμως δεν δόθηκε.

Το δεύτερο μέρος ήταν παράσταση για έναν ρόλο, καθώς ο Μπρέσκα ήταν αυτός που έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Ολυμπιακού Βόλου. Ο Σλοβάκος επιθετικός με ένα γκολ στο 66’ και ένα στο 82’ έκανε το τελικό 4-0.

Η επόμενη 5η αγωνιστική

Ηρακλής-Παναιτωλικός
Νίκη Βόλου-Ολυμπιακός Βόλου

Βαθμολογία play off Football League

1. Παναιτωλικός 11
2. Ολυμπιακός Βόλου 8
3. Ηρακλής 4
4. Νίκη Βόλου 2 Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: