Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Ενδιαφέρον από εξωτερικό για Αθανασίου!!

Μετά τη Βέροια και δύο ομάδες από το εξωτερικό ενδιαφέρονται για την απόκτηση του τερματοφύλακα του Εργοτέλη, Γρηγόρη Αθανασίου, ο οποίος έχει συμβόλαιο ενός έτους ακόμη με τους Κρητικούς.

Ενδιαφέρον από εξωτερικό για Αθανασίου
Ο Γρηγόρης Αθανασίου ήταν από τους βασικούς λόγους που ο Εργοτέλης κατάφερε να κατακτήσει τη δεύτερη θέση της Football League και να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκα, αφού έκανε πολλές και καλές εμφανίσεις κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του Ηρακλείου την σεζόν που πέρασε.

Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο τόσο από τις ομάδες της Ελλάδας, αλλά και από εκείνες του εξωτερικού, αφού εκτός από τη Βέροια, άλλες δύο ομάδες από τη Βόρεια Ευρώπη δείχνουν πρόθυμες να κινηθούν για την απόκτησή του.

Ωστόσο, η περίπτωση του Αθανασίου μόνο απλή δεν είναι, καθώς ο έμπειρος τερματοφύλακας έχει συμβόλαιο με τον Εργοτέλη για ακόμη μία σεζόν.

Παρόλα αυτά, όπως διαρρέεται από ανθρώπους του περιβάλλοντος του παίκτη, ο ίδιος θέλει σαν… τρελός να συνεχίσει την καριέρα του σε κάποιον σύλλογο της Ευρώπης, παρά σε κάποιον εντός συνόρων. Τώρα αν αυτό συμβεί ή όχι θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: