Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

«Θα μπορούσαν να ρωτήσουν την ΕΠΟ»

Τον λόγο για τον οποίο βρέθηκε γραφεία της ΕΠΟ εξήγησε μέσω δήλωσής του ο Αχιλλέας Μπέος, τονίζοντας ότι θα μπορούσαν οι κύριοι Βελλής και Παναγόπουλος να ρωτούσαν αν είχαν απορία.

«Θα μπορούσαν να ρωτήσουν την ΕΠΟ»
Τη δική του απάντηση έδωσε ο Αχιλλέας Μπέος στην… απορία του Σταμάτη Βελλή και του Γιώργου Παναγόπουλο για τον λόγο που βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ.

Ο πρώην μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου, τόνισε ότι πήγε για λόγους που αφορούν τον δικαστικό του αγώνα, ενώ πρόσθεσε ότι οι κύριοι Βελλής και Παναγόπουλος θα μπορούσαν να είχαν ρωτήσει τους υπαλλήλους αν του ενδιέφερε τόσο πολύ.

«Αφού ο κύριος Γιώργος Παναγόπουλος ενδιαφέρθηκε τόσο πολύ για την παρουσία μου στα γραφεία της ΕΠΟ, δεν είχε παρά να ρωτήσει τους υπαλλήλους της Ομοσπονδίας και να πληροφορηθεί τους λόγους της επίσκεψης μου. Εκτός κι αν μόνος σκοπός του σχολίου του στη ραδιοφωνική “Δίκη” ήταν η διαστρέβλωση της αλήθειας και η δημιουργία εσφαλμένων εντυπώσεων εις βάρος μου.

Αν ρωτούσαν λοιπόν, τόσο ο κ. Παναγόπουλος όσο και ο κ. Βελλής που προχώρησε στην… αποκάλυψη της επίσκεψής μου στην ΕΠΟ, θα μάθαιναν ότι παρουσιάστηκα με την πληρεξούσια δικηγόρο μου στα γραφεία της Ομοσπονδίας και υπέβαλα αίτημα να μου δοθούν αντίγραφα πρακτικών και εγγράφων που με αφορούν και έχουν άμεση σχέση με το δικαστικό μου αγώνα.

Ως δικηγόρος που είναι ο κος Παναγόπουλος, όπως επίσης και ο κ. Βελλής θα πρέπει να ξέρουν ότι μου έχει απαγορευθεί η επαγγελματική ενασχόληση με το ποδόσφαιρο, όχι όμως η άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων μου
», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Αχιλλέα Μπέου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: