Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Πεδουλάκης: «Αφιερωμένο στον κόσμο μας»

Στους οπαδούς του Παναθηναϊκού αφιέρωσε το πρωτάθλημα στην Α1 μπάσκετ ο Αργύρης Πεδουλάκης μιλώντας στη συνέντευξή Τύπου του τρίτου τελικού.

Πεδουλάκης: «Αφιερωμένο στον κόσμο μας»
Στους οπαδούς του Παναθηναϊκού αφιέρωσε το πρωτάθλημα στην Α1 μπάσκετ ο Αργύρης Πεδουλάκης μιλώντας στη συνέντευξή Τύπου του τρίτου τελικού.

Ο τεχνικός των πράσινων ανέφερε αρχικά για το παιχνίδι:

«Σε όλη τη σειρά και σήμερα υπό δύσκολες συνθήκες επικρατήσαμε δίκαια. Ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι. Δουλεύαμε όλη τη χρονιά γιατί ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά χιλιόμετρα, ειδικά στο ελεύθερο παιχνίδι. Εστιάσαμε στο παιχνίδι 5-5 γιατί ο Ολυμπιακός υπερτερούσε στο ανοιχτό γήπεδο», τόνισε και στη συνέχεια στάθηκε στις επιτυχίες της ομάδας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας:

«Κάναμε δύο break, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει κι αυτό το χρεώνονται όλα τα παιδιά μας. Μην έχοντας εμπειρίες από τέτοια παιχνίδια ήταν πολύ συγκεντρωμένοι κι έβγαλαν διάθεση στο παρκέ. Θέλω να ευχαριστήσω τους πρεσβύτερους της οικογένειας, τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την ευκαιρία που μας έδωσε, τον Μάνο Παπαδόπουλο, τον Αλβέρτη και πάνω από όλα τους παίκτες μου. Το αφιερώνουμε στον κόσμο μας», τόνισε.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης στη συνέχεια στάθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι πράσινοι στη σειρά κάνοντας ειδική αναφορά στον Δημήτρη Διαμαντίδης:

«Για μας είναι άδικο και στο προηγούμενο ματς αλλά και τώρα ένα μιλάμε για τα γύρω-γύρω. Ο Διαμαντίδης παίζει εδώ και μήνες με ένα πόδι. Από τις 28 Δεκεμβρίου. Δεν μπορούσε να κάνει πλάγια βήματα. Έπαιζε με βολταρέν κι ενέσεις πριν τα μεγάλα παιχνίδια. Προσπαθούσαμε να τον κρύψουμε στην άμυνα. Έπρεπε κανονικά να μείνει δύο μήνες έξω. Θεωρώ ότι σε όλη τη σειρά πρωταγωνιστές με την άμυνα και την προσπάθειά τους ήταν οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα. Σημασία έχει πώς παίχτηκε το παιχνίδι στις τέσσερις γραμμές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: