Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Στασιμότητα στο θέμα Σανκαρέ!!

Θέλει να συνεχίσει και περιμένει τον Αστέρα ο Καλίφα Σανκαρέ. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός μένει ελεύθερος σε λίγες μέρες, όμως θέλει να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα των Αρκάδων.

Στασιμότητα στο θέμα Σανκαρέ
Στασιμότητα επικρατεί στο θέμα του Καλίφα Σανκαρέ με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός μένει ελεύθερος σε λίγες μέρες, έχει φύγει ήδη για την πατρίδα του, όμως τόσο τα πράγματά του όσο και το… μυαλό του είναι στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, η πρόταση που του έγινε (κοντά στα περσινά οικονομικά δεδομένα) δεν τον ικανοποίησε όμως περιμένει να μιλήσει εκ νέου με τον Αστέρα.

Επιθυμία του παίκτη είναι να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Αστέρα, αφού έμεινε ικανοποιημένος από όσα συνάντησε και έζησε ένα χρόνο στην Τρίπολης. Παράλληλα σημαντικό ρόλο στην υπόθεση παίζει και η παρουσία του Σάκη Τσιώλη. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός τον έφερε στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό Βόλου, τον πήρε στον Άρη, ενώ τον έφερε και στον Αστέρα.

Από εκεί και πέρα, αναμένονται οι τελικές επαφές με τον παίκτη, οι οποίες ενδεχομένως να φέρουν συμφωνία με… αμοιβαίες υποχωρήσεις. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: