Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Περιμένουν απαντήσεις...!!

Τις απαντήσεις των Πίτου Γκαρσία και Τσικότζι Ουντότζι περιμένουν στον Ατρόμητο, μετά τις προτάσεις συμβολαίων που τους κατέθεσαν.

Περιμένουν απαντήσεις...
Από την πρώτη κουβέντα του Γιώργου Σπανού με τον Γιώργο Παράσχο, ο Έλληνας τεχνικός είχε εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει ο Πίτου Γκαρσία στον Ατρόμητο. Ο Αργεντινός μέσος πραγματοποίησε κάποιες καλές εμφανίσεις, από την στιγμή που ο Παράσχος πήγε στο Περιστέρι και έτσι θα τον ήθελε και τη νέα σεζόν.

Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Γιάννης Αγγελόπουλος συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του παίκτη και συζήτησαν το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους με αποτέλεσμα να υπάρξει πρόταση προς τον παίκτη.

Όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί, αφού και ο παίκτης θα ήθελε να παραμείνει στο Περιστέρι και τον Ατρόμητο, όπου βρίσκεται τα τελευταία δύο χρόνια.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η κουβέντα για τον Ουντότζι. Ο Παράσχος πιστεύει πολύ στον Νιγηριανό άσο και θα ήθελε να τον κρατήσει και την επόμενη σεζόν. Και για τους δύο παίκτες αναμένονται απαντήσεις σύντομα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: