Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Παπανικολάου: «Νιώθω ντροπή για αυτό που αντικρίζουμε»

Στεναχωρημένος και ντροπιασμένος όχι από την απώλεια του πρωταθλήματος, αλλά από τα όσα συνέβησαν στο τρίτο τελικό ήταν ο Κώστας Παπανικολάου.

Παπανικολάου: «Νιώθω ντροπή για αυτό που αντικρίζουμε»
Ντροπή είναι το συναίσθημα που αισθάνεται ο Κώστας Παπανικολάου για τα όσα συνέβησαν στον τρίτο τελικό, όπως τόνισε ο ίδιος.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού δεν ήταν στεναχωρημένος για την απώλεια του πρωταθλήματος, όσο για το ότι δεν υπάρχει σεβασμός στο άθλημα. Επιπλέον έδωσε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, ο οποίος έδειχνε ότι το ήθελε περισσότερο.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Ήταν πολύ διαβασμένοι, έδειξαν ότι το ήθελαν περισσότερο από μας. Σε κάθε χαμένη μπάλα ήταν κερδισμένοι, εμείς δεν δείχναμε να το θέλουμε τόσο πολύ. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αλλά αυτό φαινόταν. Νομίζω ότι είναι άδικο για αυτή την ομάδα, όχι για το 3-0 και το πρωτάθλημα του Παναθηναϊκού, αλλά για μας που παλεύουμε 10 μήνες εδώ πέρα, εμείς, όλο το σταφ, πρωί-μεσημέρι-βράδυ και ξαφνικά να βρίσκονται κάποιοι εξωαγωνιστικοί παράγοντες και να μην μπορούμε να ολοκληρώσουμε ό,τι κάνουμε όλη τη χρονιά. Είναι κρίμα να μη σεβόμαστε το άθλημα που έχει δώσει τόσα πολλά στην Ελλάδα. Έχουν βγει δημοσιογράφοι που δεν ξέρω τι συμφέροντα εξυπηρετούν κι έχουν σφάξει το μπάσκετ. Νιώθω ντροπή σαν Έλληνας για αυτό που αντικρίζουμε εδώ και έξω. Πρέπει να είμαστε το παράδειγμα της Ευρώπης στο μπάσκετ κι εμείς μόνοι μας καταστρέφουμε ό,τι καλό φτιάχνουν οι ομάδες εδώ και τόσα χρόνια .Ας αναλογιστεί ο καθένας τις ευθύνες του και αν είναι να μας πουν να μη χύνουμε τσάμπα τον ιδρώτα μας», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Παπανικολάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: