Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Ούκιτς: «Δεν ήταν εύκολο αυτό που κάναμε»

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό, λόγω των ιδιαιτεροτήτων που αντιμετώπισε φέτος, δεν ήταν εύκολη υπόθεση όπως εξήγησε ο Ρόκο Λένι Ούκιτς.

Ούκιτς: «Δεν ήταν εύκολο αυτό που κάναμε»
Ο Παναθηναϊκός στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας για 33η φορά στην ιστορία του όμως δεν ήταν κάτι που έγινε εύκολα όπως εξήγησε ο Ρόκο Λένι Ούκιτς μετά το 3-0 στη σειρά των τελικών επί του Ολυμπιακού.

Ο Κροάτης γκαρντ, στάθηκε στο γεγονός ότι οι «πράσινοι» ήταν μία νέα ομάδα που τελικά κατάφερε να πάρει τα σκήπτρα στην Ελλάδα από τον πρωταθλητή Ευρώπης.

«Δεν θέλω να σταθώ σε αυτά που έγιναν άλλωστε είμαι συνηθισμένος σε τέτοιες καταστάσεις καθώς εκτός από την Ελλάδα έχω αγωνιστεί στη Σερβία και την Κροατία όπου συμβαίνουν παρόμοια πράγματα. Δεν ήταν εύκολο αυτό που κάναμε παίρνοντας το πρωτάθλημα από τον πρωταθλητή Ευρώπης και μάλιστα με sweep και δεν ήταν εύκολο γιατί το καλοκαίρι που ξεκινήσαμε ήμασταν μια νέα ομάδα με νέους παίκτες και προπονητές και αυτό κάνει δύσκολο το να βρεις χημεία. Όμως είχαμε την πνευματική δύναμη και δέσαμε ως ομάδα και τα καταφέραμε. Αν είχαμε κάνει άλλη μία νίκη στην Ευρωλίγκα θα ήταν μια τέλεια σεζόν», ήταν τα λόγια του Ούκιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: