Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Την έκανε από ...κούπες και από σκούπες!!

«Πόλεμος» στο ΣΕΦ, «πόλεμος» στην ΕΡΤ, μια Ελλάδα έτοιμη να φορέσει κράνος! «Ντου στα Αποδυτήρια» για όλα αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα και δεν αφήνουν κανέναν σε ησυχία. Δεν γίνονται αυτά, ρε παιδιά. Είναι δυνατόν; Λες και μας έχει μουντζώσει κάποιος εδώ στην Ελλάδα κι όλα μας πάνε στραβά. Λες κι έχει πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας. Δεν μπορούμε να βρούμε ησυχία με τίποτα.
Κι ας ξεκινήσουμε από τον αθλητισμό. Βάλτε τα κάτω και θα δείτε. Είδαμε πρωτάθλημα ποδοσφαίρου φέτος; Ήταν θέαμα αυτό; Άσε αυτά που γίνανε, με επεισόδια, διακοπές, μουρμούρες και την ξεφτίλα του τελικού του Κυπέλλου…
Χαμός και στο μπάσκετ
Βλέπουμε τώρα τα πλέι οφ μπάσκετ. Όλοι στην πρίζα τόσες μέρες. Να τρώγονται με τα ρούχα τους. Και φτάσαμε στον τρίτο τελικό που έγινε ό,τι έγινε. Χαμός, εντάσεις, διακοπή και καλό ξημέρωμα μέχρι να αποφασιστεί τι θα γίνει.
Μπλακ άουτ στα κανάλια
Σκάει μέσα σ’ όλα και το θέμα στην ΕΡΤ. Μπλακ άουτ σε τόσα κανάλια. Με τον κόσμο να βγαίνει στους δρόμους για να διαμαρτυρηθεί. Διαδηλώσεις, απεργίες, φωνές, κακό. Όλοι με τα νεύρα τσιτωμένα είναι ούτως ή άλλως.
Εκλογές και ανεργία
Μέχρι και σενάρια για εκλογές έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες. Πέρυσι γίνανε δυο φορές. Φέτος να μην γίνουν κάνα, δυο ακόμα;
Άσε την ανεργία. Άσε ότι ο κόσμος δεν έχει να πάει διακοπές. Άσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο καθένας στην ζωή του.
Ο κακός μας ο καιρός
Εδώ, ρε παιδιά, μέχρι και ο καιρός έχει… στραβώσει. Μπάχαλο παντού. Είναι μέσα Ιουνίου και βρέχει, μπουμπουνίζει, βαράει κεραυνούς λες και είναι Νοέμβριος. Πότε έχει ξαναγίνει αυτό; Σηκώνεσαι το πρωί και νομίζεις ότι θα ρίξει… καρέκλες έτσι μαύρος όπως είναι ουρανός. Ούτε να ξεμυτίσεις από το σπίτι μπορείς. Πού να θες να κάνεις και κανένα μπάνιο, δηλαδή. Ποιος ήλιος και θάλασσα, που λένε όλοι.
Βρε τη …ρουφιάνα τη Σβετλάνα
Αυτά, λοιπόν. Δεν ξέρω τι συμβαίνει, αν μας έχουν ματιάσει, αν κάτι άλλο φταίει, αν μόνοι μας τα κάνουμε θάλασσα κάθε φορά. Αυτό που βλέπω, όμως, είναι ότι γίνεται της… Σβετλάνας. Άλλο, βέβαια, ήθελα να γράψω σε «… άνας», αλλά άστο να πάει στο καλό. Βάζω ένα όνομα στην τύχη. Ποια τύχη, δηλαδή;
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: