Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Αποφασισμένος για «μάχη» με Ρονάλντο ο Πέρεθ!!

Την θετική απάντηση του Κριστιάνο Ρονάλντο για συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2018 θα προσπαθήσει να αποσπάσει ο Φλορεντίνο Πέρεθ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Αποφασισμένος για «μάχη» με Ρονάλντο ο Πέρεθ
Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται σε λίγες μέρες από την ανακοίνωση της απόκτησης του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ωστόσο, ο Φλορεντίνο Πέρεθ παρουσιάζεται αποφασισμένος να κρατήσει τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό μέχρι το 2018 στο «Μπερναμπέου», αν και ο τελευταίος έχει δηλώσει πως επιθυμεί να εξαντλήσει το συμβόλαιό του και στο μέλλον θα συζητήσει το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Μέσα σε αυτά τα τέσσερα χρόνια ο διεθνής άσος έχει καταφέρει να σκοράρει 202 φορές, έχοντας αγωνιστεί σε 199 παιχνίδια, και έχει σπάσει πολλά ρεκόρ σπουδαίων ποδοσφαιριστών που έχουν φορέσει τη λευκή φανέλα της «βασίλισσας».

Για αυτό τον λόγο και εν όψει των εκλογών του ισπανικού συλλόγου, ο πρόεδρος σκοπεύει μέχρι την έναρξη της Primera Division να έχει καταφέρει να αποσπάσει το πολυπόθητο «si» του 28χρονου παίκτη και να συνεχίσει να προσφέρει μοναδικές στιγμές στους οπαδούς των «μερένχες».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: