Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

«Η άμυνα ήταν το κλειδί»

Η καλή αμυντική λειτουργία του Πανιωνίου ήταν αυτή που τον οδήγησε στο 2-1 στη σειρά των μικρών τελικών της Α1 μπάσκετ των ανδρών.

«Η άμυνα ήταν το κλειδί»
Ο Πανιώνιος επικράτησε του ΑΓΟΡ στη Νέα Σμύρνη, στην τρίτη μεταξύ τους αναμέτρηση στη σειρά των μικρών τελικών και έκανε το 2-1, με τον τεχνικό των «κυανέρυθρων», Γιάννη Σφαιρόπουλο να εξηγεί ότι το κλειδί για τη νίκη ήταν η καλή άμυνα που έπαιξαν οι παίκτες του.

«Παίζαμε στην έδρας μας και έπρεπε πάση θυσία να κερδίσουμε τον αγώνα. Πιστεύω πως η άμυνα ήταν το κλειδί για να τα καταφέρουμε. Κρατήσαμε μια πολύ καλή επιθετική ομάδα στους 60 πόντους κάτι πολύ σημαντικό. Όταν ξεφύγαμε στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε για λίγο τη συγκέντρωσή μας και επιτρέψαμε στο Ρέθυμνο να πλησιάσει. Όμως εκεί δείξαμε ωριμότητα και ψυχραιμία παίρνοντας τη νίκη», είπε ο Έλληνας κόουτς και πρόσθεσε: «Τώρα θα πάμε στο Ρέθυμνο για τη νίκη όπως κάναμε και στον δεύτερο αγώνα της σειράς. Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο που έχει υγεία εντός και εκτός παρκέ».

Από την πλευρά των παικτών, ο Μπίλι Κιζ σχολίασε: «Η άμυνα κέρδισε τον αγώνα. Το Ρέθυμνο είναι καλό στην επίθεση, αλλά το περιορίσαμε. Πάμε να κερδίσουμε εκτός έδρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: