Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

«1.700 διαρκείας ο Άρης»

stakiasnikos
Ο Νίκος Στακιάς, υπεύθυνος μάρκετινγκ στην ΠΑΕ Άρης, μίλησε στον Arena FM 89,4 για την συνεργασία με τις εκδηλώσεις της Θεσσαλονίκης ως Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα νεολαίας για το 2014. Αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις που θα γίνουν αλλά και για αυτά που ετοιμάζουν για τον εορτασμό των 100 χρόνων της ομάδας.
«Υπάρχει ένα πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που περιέχει επίσκεψη σε σχολεία, σε νοσοκομεία και την προβολή σημαντικών εκδηλώσεων για την πόλη. Η Θεσσαλονίκη θα είναι η Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα νεολαίας για το 2014 και όταν μιλάμε για τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, το μπάσκετ, ένα μεγάλο κομμάτι είναι και ο Άρης. Ο Αθλητισμός δεν είναι μόνο τα αγωνιστικά, θέλουμε σαν φορέας της κοινωνίας που είναι ο Άρης να βοηθάμε όπου μπορούμε. Είναι πρωτοβουλία της ΚΑΕ Άρης και θα είναι χαρά για μας να συμμετέχει και ο κόσμος. Φέτος σκοπεύουμε να οργανώσουμε κάποια πράγματα για τα 100 χρόνια της ομάδας, για να τιμήσουμε το σύλλογο. Η Θεσσαλονίκη είναι πολιτιστική πρωτεύουσα και θέλουμε να συνεργαστούμε για την καλύτερη προβολή και των δυο εκδηλώσεων».
Για το μπάσκετ του Άρη: «Έχουμε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια, σίγουρα θα θέλαμε η ομάδα να χτυπάει το πρωτάθλημα αλλά και να κερδίσουμε τον τελικό του κυπέλλου αλλά δυστυχώς όλα αυτά χρειάζονται χρόνο. Προσπαθούμε να κτίσουμε κάτι με βήματα σταδιακά αλλά σταθερά. Είναι δύσκολα τα πράγματα, χρειάζεται την συνεισφορά των μετόχων και σίγουρα θα ήταν καλύτερα τα πράγματα αν υπήρχε κάποιος πολύ δυνατός επενδυτής. Από την μεριά μας προσπαθούμε να δουλεύουμε όσο περισσότερο μπορούμε αλλά και να ετοιμάσουμε μια εκδήλωση όπως αρμόζει στον Άρη αλλά και στην ιστορία του. Φέτος κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια, πουλήθηκαν 1700 εισιτήρια διαρκείας. Και για ομάδα μπάσκετ, σε τόσο δύσκολες αποχές τα 1700 διαρκείας θεωρώ ότι είναι ένα πολύ ικανοποιητικό νούμερο.
Αρχές Μαρτίου θα γίνει μια παρουσίαση με νέους χορηγούς και συμφωνίες όπου και θα παρουσιάσουμε όλα τα στοιχεία. Έχουμε κάποιες προτάσεις για το μέλλον, έχουμε κάνει πολύ δουλειά για να παρουσιάσουμε και ελπίζουμε το καλύτερο για την ομάδα σε όλα τα τμήματα».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: