Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Λαμ: «Έξυπνος παίκτης ο Εζίλ»

Τα ξίφη τους θα διασταυρώσουν Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου για τους «16» του Champions League και ο Φίλιπ Λαμ χαρακτήρισε τον Μεσούτ Εζίλ ως έναν από τους πιο έξυπνους ποδοσφαιριστές.

Λαμ: «Έξυπνος παίκτης ο Εζίλ»
Μπορεί τον τελευταίο καιρό ο Μεσούτ Εζίλ να περνάει περίοδο καμπής στην Άρσεναλ, όμως ο συμπαίκτης του στην εθνική Γερμανίας, Φίλιπ Λαμ, έπλεξε το εγκώμιο του 25χρονου επιτελικού μέσου.

Οι Λονδρέζοι θα τεθούν αντιμέτωποι σήμερα (19/2) με τους Βαυαρούς στο «Emirates» για τους «16» του Champions League, με τον αρχηγό της Μπάγερν Μονάχου να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον ηγέτη των «κανονιέρηδων».

«Πολλοί παίκτες στην Μπάγερν Μονάχου γνωρίζουν τις ικανότητες του Μεσούτ (Εζίλ). Είναι ένας από τους καλύτερους μεσοεπιθετικούς στον κόσμο εδώ και πολλά χρόνια. Είναι ένας πολύ έξυπνος παίκτης», τόνισε αρχικά ο 30χρονος μπακ των Βαυαρών και πρόσθεσε:

«Μπορεί να δει τα κενά που δημιουργούνται μέσα στο γήπεδο και να στείλει την μπάλα στον ελεύθερο χώρο. Αυτό λίγοι παίκτες στο κόσμο είναι σε θέση να το κάνουν. Ακόμα και όταν δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, δεν μπορείς να του αφήσεις χώρο ή χρόνο με την μπάλα στα πόδια του». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: