Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Αποκάλυψη-"βόμβα": Αυτός θα είναι ο αντι-Στέφενς!!

Ποιος Έλληνας τεχνικός θα είναι ο αντικαταστάτης του Χουμπ Στέφενς (αν ο Ολλανδός αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ) μετά από απόφαση του Ιβάν Σαββίδη; Δεν θα το πιστεύετε!
Η πληροφορία είναι του sportdog και επί του πιεστηρίου. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει αποφασίσει για τον αντικαταστάτη του Χουμπ Στέφενς, AN ο Ολλανδός τεχνικός "τελειώσει" από τον ΠΑΟΚ.
Κρατιέστε; Αυτός θα είναι ο Σάκης Τσιώλης! Ο Έλληνας τεχνικός αποτελεί τον "εκλεκτό" του αφεντικού του Δικέφαλου, σε περίπτωση που ο Στέφενς δεν βγάλει τη σεζόν στην Τούμπα.
Ο Ιβάν Σαββίδης θεωρεί τον Σάκη Τσιώλη έναν από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές, άριστο γνώστη της Σούπερ Λίγκας, που έχει αφήσει έργο στις προηγούμενες ομάδες του.
Γι΄ αυτό πιστεύει ότι μπορεί να σταθεί στον πάγκο του ΠΑΟΚ και πως έχει τις ικανότητες να κουμαντάρει την ομάδα, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της χρονιάς.
Βεβαίως, αυτό θα συμβεί, μόνο αν ο ΠΑΟΚ συνεχίσει να απογοητεύει και αναγκαστεί ο Σαββίδης να απομακρύνει τον Στέφενς βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη για την αποζημίωση του Ολλανδού...

 
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: