Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Μαχαιρίδης στο Metropolis: «Κίνητρο η γεμάτη Τούμπα»

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Τριαντάφυλλος Μαχαιρίδης που στο παρελθόν αγωνίστηκε τόσο με τα χρώματα του ΠΑΟΚ, όσο και με αυτά της Μπενφίκα και αναφέρθηκε στο επερχόμενο αγώνα της Πέμπτης, αλλά και στις επαφές που είχε με πορτογάλους δημοσιογράφους οι οποίοι θεωρούν ότι η Μπενφίκα θα περάσει εύκολα το εμπόδιο του Δικέφαλου.

Για την αναμέτρηση της Πέμπτης:

«Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα βρίσκεται σε κάμψη και δεν πάει τίποτα καλά αντιθέτως, η Μπενφίκα δείχνει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση».

Αν έχει περιθώρια πρόκρισης ο ΠΑΟΚ:

«Είναι δυο παιχνίδια και όλα γίνονται , όμως η Μπενφίκα σίγουρα είναι το φαβορί. Το ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι ποιοτικό θεωρητικά, γιατί μέσα στο αγωνιστικό χώρο δεν το έχουμε διαπιστώσει αυτό. Αν αποδώσουν καλά ατομικά οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ίσως και να αυξήσει τις πιθανότητες, ενώ μεγάλο είναι και το κίνητρο της γεμάτης Τούμπας. Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια έχουν ένα κίνητρο παραπάνω, γιατί όλοι θέλουν να δείξουν το καλύτερο τους εαυτό».

Για την Μπενφίκα:

«Μπορεί να έχασε από τον Ολυμπιακό όμως, ήταν πολύ καλύτερη και ήταν και πολύ άτυχη. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερος φέτος από τον ΠΑΟΚ, οπότε καταλαβαίνεται τον βαθμό δυσκολίας του παιχνιδιού. Όταν είσαι 20 βαθμούς πίσω δεν μπορείς να λες ότι τον κοντράρεις».

Για το αν θα παίξει κάποιο ρόλο ότι ο βασικός στόχος της Μπενφίκα είναι το πρωτάθλημα, όπως δήλωσε ο προπονητής της Ζόρζε Ζεσούς:

«Δεν ξέρω τους στόχους της, αλλά και έτσι να είναι τα πράγματα δεν νομίζω να έρθει αδιάφορη. Πάντα η Μπενφίκα έχει στόχο την ευρωπαϊκή καταξίωση. Μίλησα με πορτογάλους δημοσιογράφους και δίνουν μεγάλη βάση στο παιχνίδι, καθώς όπως μου είπαν στόχος της Μπενφίκα είναι να φτάσει και φέτος στον τελικό και να πάρει το τίτλο, ενώ θεωρούν ότι θα περάσει εύκολα τον ΠΑΟΚ».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: