Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Κορέιρα στο Metropolis: «Περίπου 100 φίλαθλοι της Μπενφίκα στην Ελλάδα»


Ο διευθυντής της Abola Μιγκέλ Κορέιρα, φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», σκιαγραφώντας την κατάσταση της Μπενφίκα ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Δείτε αναλυτικά:

Αρχικά είπε: «Η Μπενφίκα αυτή την στιγμή είναι σε πολύ καλή κατάσταση, είναι έτοιμη να παίξει με τον ΠΑΟΚ και περιμένει ένα καλό αποτέλεσμα στην Τούμπα για επιστρέψει δυναμική στην Λισσαβόνα. Γνωρίζει η Μπενφίκα ότι ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, ο κόσμος ξέρει πως δεν είναι εύκολο να παίξει στην Ελλάδα, έχασε πρόσφατα στο Καραϊσκάκη, η Μπενφίκα ξέρει πως πρέπει να βάλει τα δυνατά της για να περάσει τον ΠΑΟΚ».

Στην συνέχεια ανέφερε: «Η Μπενφίκα έχει μεγάλους παίκτες, γνωστούς σε όλο τον κόσμο, αλλά πάνω από όλα θα πρέπει να παίξει καλά, γιατί ο ΠΑΟΚ έχει καλή ομάδα και αν πάρει το προβάδισμα θα είναι δύσκολο για την Μπενφίκα μέσα στην Τούμπα. Ο προπονητής δεν αφήνει τους παίκτες να υποτιμήσουν τον ΠΑΟΚ».

Για το αν θα ταξιδέψει στην Ελλάδα ο Καρντόζο:«Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν παίξει, αλλά είναι δύσκολο. Τους τελευταίους τρεις μήνες έχει παίξει μόνο 15? και αυτό είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για να αγωνιστεί μετά από τόσο καιρό. Δύσκολα να αγωνιστεί. Η Μπενφίκα από το κέντρο και μπροστά έχει φοβερή ομάδα και πάνω από όλα ξέρουν καλά τι κάνουν μέσα στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ δεν θα πρέπει να αφήσει την Μπενφίκα να κρατήσει μπάλα μέσα στο γήπεδο».

Για τα δυνατά «χαρτιά» της Μπενφίκα: «Ο Γκαράι πάει καλά στην άμυνα. Μπροστά έχει τον Ροντρίγκο, τον Λίμα, τον Γκαιτάν που σίγουρα θα είναι μεγάλα ονόματα που μπορούν να κάνουν την ζημιά».

Για τους φιλάθλους της Μπενφίκα που θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα: «Δεν νομίζω πως θα υπάρχει κόσμος στην Τούμπα, αν έρθουν περίπου 100 άτομα, δεν νομίζω να έρθουν πάρα πολλοί».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: