Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

«Ζεσταίνεται» ο Μήτρογλου!

Κάτι παραπάνω από θετικό ήταν το τετ-α-τετ του Κώστα Μήτρογλου με τον νέο προπονητή της Φούλαμ, Φέλιξ Μάγκατ, όπως αποκαλύπτει η SportDay. Ετοιμάζεται για Γουέστ Μπρομ, σύμφωνα με τους Άγγλους.

«Ζεσταίνεται» ο Μήτρογλου
Ιδιαίτερα ενθαρρυντική ήταν για τον Κώστα Μήτρογλου η πρώτη του συνάντηση με τον Φέλιξ Μάγκατ, ο οποίος με τους γερμανοτραφείς της Φούλαμ θα έχει πρόβλημα.

Έχουν ακουστεί αρκετά για τον χαρακτήρα και τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει ο νέος τεχνικός των «κότατζερς», όμως αυτό δεν ισχύει για τον διεθνή άσο.

Σύμφωνα με την στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay, ο Γερμανός προπονητής παρουσιάστηκε θετικός στην πρώτη του κουβέντα με τον 26χρονο επιθετικό, κάτι που ευχαρίστησε τον ίδιο και περιμένει άμεσα αποτελέσματα.

Εν τω μεταξύ, δημοσιεύματα του λονδρέζικου Τύπου αναφέρουν πως ο Μήτρογλου ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του κόντρα στην Γουέστ Μπρομ το προσεχές Σάββατο.

Ο «πιστολέρο» δείχνει σε καλύτερη κατάσταση από την πρώτη ημέρα που πάτησε το πόδι του στο Νησί, κάτι που φάνηκε την περασμένη εβδομάδα στο παιχνίδι που είχε με τις ρεζέρβες της Φούλαμ με την αντίστοιχη ομάδα της Άστον Βίλα, όπου πέτυχε δύο γκολ και είχε ένα δοκάρι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: