Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Περιμένει άλλη Γιουνάιτεντ!!

Διαφορετική εκτιμά ο Μίτσελ πως θα είναι η εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους προσεχείς αγώνες με τον Ολυμπιακό στο Champions League σε σχέση με ό,τι έχει δείξει στην Αγγλία.

Περιμένει άλλη Γιουνάιτεντ
Έξι μέρες έχουν απομείνει για τον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Champions League.

Εν όψει του πρώτου ματς στο «Καραϊσκάκη» ο Μίτσελ καταστρώνει τα πλάνα του, γνωρίζοντας ότι η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες παρουσιάζει διαφορετικό πρόσωπο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Μπορεί στην Αγγλία οι «κόκκινοι διάβολοι» να μην θυμίζουν την ομάδα που… τρομοκρατούσε επί εποχής Φέργκιουσον, όμως στην πρώτη τη τάξει διοργάνωση της UEFA είναι αήττητοι (είχαν τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες εκτός έδρας).

Άλλωστε, το Champions League είναι η μοναδική διοργάνωση που έχει κάτι να διεκδικήσει η Γιουνάιτεντ, καθώς δεν μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση του αγγλικού πρωταθλήματος και έχει αποκλειστεί από τις υπόλοιπες εγχώριες διοργανώσεις.

Στα εκτός έδρας παιχνίδια της φάσης των ομίλων, η Μάντσεστερ δεν είχε την κατοχή της μπάλας με το μέρος της, ενώ στο παιχνίδι με την Σοσιεδάδ είχε μόλις έξι τελικές προσπάθειες έναντι 10 των Βάσκων.

Ο Μόγες είχε βρεθεί πριν από μερικές μέρες στο Καραϊσκάκη, στη νίκη επί του Πανιωνίου, αλλά οι Πειραιώτες δεν έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο, αφού «καθάρισαν» νωρίς το ματς και η εξέδρα δεν θα έχει καμία σχέση με εκείνη που θα… αντιμετωπίσουν οι «κόκκινοι διάβολοι» την προσεχή Τρίτη.

Σίγουρα η Γιουνάιτεντ είναι το μεγάλο φαβορί, όμως ο Μίτσελ παρουσιάζεται αισιόδοξος και πιστεύει πως η ανωτερότητα μίας ομάδας φανερώνεται μόνο εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: