Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Ε, άμα τον κάνουν …ρόμπα, ας πάει και στη Ρόντα!!

Από την αρχή όλος ο κόσμος στον ΠΑΟΚ είδε με καλό μάτι τον ερχομό του Στέφενς στην Ελλάδα. Προπονητής καταξιωμένος, με επιτυχίες στην καριέρα του και φτασμένο όνομα.
Εφτά μήνες μετά και ο Στέφενς πλέον αμφισβητείται ανοιχτά. Κι αν τον κρατάει κάτι στον ΠΑΟΚ μέχρι τώρα είναι το βαρύ του συμβόλαιο και το όνομά του, όχι τα αποτελέσματα.
Πειράματα κάνει ακόμα, στο ροτέισον το ρίχνει τις περισσότερες φορές χωρίς επιτυχία, ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος στο γήπεδο. Με λίγα λόγια, μόνο επιτυχημένος δεν μπορεί να θεωρηθεί ο γάμος ΠΑΟΚ – Ολλανδού. Ανεξάρτητα τι και ποιος φταίει περισσότερο. Εμείς λέμε τι βλέπουμε στο γήπεδο. Και ο ΠΑΟΚ με τον Στέφενς στον πάγκο, δεν περπατάει.

Και τώρα εμφανίζονται σενάρια για Ολλανδία. Οι οπαδοί της Ρόντα, δηλαδή, τον θέλουν ξανά στην ομάδα τους. Και τον αναπολούν αφού είχε εργαστεί εκεί δυο φορές. Η πρώτη ήταν πριν δυο δεκαετίας. Μια τριετία από το 1993 και ύστερα. Αλλά και το 2005-2007.

Η ευκαιρία, όμως, του Στέφενς δεν είναι η μικρομεσαία Ρόντα, αλλά ο ΠΑΟΚ. Που είναι μαγαζί γωνία και η μεγάλη πρόκληση του Ολλανδού να αναγεννήσει την καριέρα του. Μην ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ, ακόμα κι έτσι, είναι στους "4" του Κυπέλλου, ενώ έχει μπροστά του τα δυο ματς με την Μπενφίκα.

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, έχει υψηλότερους στόχους από την κάθε Ρόντα. Δυσκολεύεται να τους κατακτήσει, όμως. Κι αυτό είναι το θέμα.

Αν, λοιπόν, ο έμπειρος Στέφενς γυρίσει το παιχνίδι και καταφέρει ο ΠΑΟΚ να συνέλθει στο πρωτάθλημα, να πάει τελικό Κυπέλλου και να σταθεί σαν ίσος προς ίσο απέναντι στην Μπενφίκα, τότε θα δείξει ότι τα καταφέρνει. Και το κλίμα θα αντιστραφεί πλήρως επί τόπου.

Αν, όμως, τον κερδίζει ο κάθε πικραμένος στο ελληνικό πρωτάθλημα και τον εκθέτουν τόσο πολύ οι αντίπαλοι, με την έννοια των συνεχόμενων αποτυχημένων αποτελεσμάτων, σε Ελλάδα κι Ευρώπη, ε, τότε ας πάει και στη Ρόντα! Δεν θα στεναχωρηθεί και κανένας...
 
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: