Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

"Κάλυπτα κι εγώ τον Κατσουράνη" (ΒΙΝΤΕΟ)

Το σλόγκαν των Παναθηναϊκών για την περιβόητη φάση με τον Κατσουράνη στο επεισοδιακό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το "ντου" οπαδών στο "Καραϊσκάκη".
Ήταν ένα από τα πιο έντονα κι επεισοδιακά ντέρμπι των τελευταίων ετών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.
Κι έγινε σαν σήμερα, το 2011. Με τους Ερυθρόλευκους να κερδίζουν 2-1 και τους Πράσινους να έχουν τρομερά παράπονα από τη διαιτησία, ειδικά για την περιβόητη φάση με τον Κατσουράνη. Ήταν, μάλιστα, η μέρα που έγινε σλόγκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το "Κάλυπτα κι εγώ τον Κατσουράνη".

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τον Μιραλάς στο 20΄, ο Λέτο ισοφάρισε στο 58΄, για να βάλει το γκολ της νίκης στις καθυστερήσεις ο Τζιμπούρ.
Η συνολική εικόνα του αγώνα χάλασε στο φινάλε με την είσοδο των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο μετά το τελικό σφύριγμα και των όσων σκηνικών μεγάλης έντασης επακολούθησαν. Όπως είπαμε και στην αρχή, ήταν ένα από τα πιο επεισοδιακά ντέρμπι των τελευταίων ετών.
Για την ιστορία δείτε τις συνθέσεις. Και, μάλιστα, μια διαπίστωση που μπορεί να κάνει κανείς, είναι ότι ενώ έχουν περάσει μόλις τρία χρόνια, οι παίκτες που έχουν παραμένει στις ομάδες μέχρι και σήμερα είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού (και για τους δυο αιώνιους)...
Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Ραούλ Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, Ιμπαγάσα, Μοδέστο, Ριέρα (90' Πάντελιτς), Μιραλάς (77' Ζαϊρί), Φουστέρ (61' Ντουντού), Τζιμπούρ.
Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Καντέ, Βύντρα, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης (80' Σιμάο), Κατσουράνης, Λέτο, Νίνης (66' Γκοβού), Σισέ.



Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 2-1 (19/2/11) από pklora7

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: