Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Ο κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον κίνδυνο του ενθουσιασμού και το παιχνίδι... παγίδα με τον Εργοτέλη στη Λεωφόρο!
Σε μία εποχή, που ο Παναθηναϊκός αγωνιστικά βρίσκεται στο καλύτερό του σημείο κινδυνεύει από τον ενθουσιασμό , τον υπέρμετρο ενθουσιασμό των παικτών του. Τι εννοώ; Και άλλες φορές μέσα στην χρονιά είδαμε τους παίκτες του Παναθηναϊκού να κάνουν κάποιες καλές εμφανίσεις , να φέρνουν καλά αποτελέσματα και στο επόμενο ματς να χάνουν την συγκέντρωσή τους και μαζί να χάνουν και παιχνίδια τόσο μέσα στην Λεωφόρο, όσο και εκτός έδρας. Θυμόμαστε όλοι τι έγινε στον πρώτο γύρο και πόσες φορές ο Παναθηναϊκός έχασε βαθμούς όντας καλύτερος , επειδή ήταν επιπόλαιοι οι παίκτες του και δεν είχαν την απαιτούμενη συγκέντρωση. Αυτή την περίοδο, που η ομάδα προέρχεται από σερί τεσσάρων νικών στην Λεωφόρο και από δύο συνεχόμενες νίκες με ΠΑΟΚ και Πανθρακικό ο κίνδυνος να συμβεί κάτι ανάλογο είναι ορατός. Ακολουθεί ένα ματς-παγίδα με τον Εργοτέλη, που αν δεν ματώσουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού δύσκολα θα το κερδίσουν.
Χαρακτήρα νικητή φτιάχνεις όταν παρουσιάζεσαι σε κάθε ματς σοβαρός και συγκεντρωμένος, χαρακτήρα νικητή φτιάχνεις , όταν βλέπεις τον κάθε αντίπαλο ακριβώς με το ίδιο μάτι και δεν χωρίζεις τα παιχνίδια σε εύκολα και δύσκολα. Χαρακτήρα νικητή φτιάχνεις, όταν σε κάθε παιχνίδι μπαίνεις μέσα και κάνεις κατάθεση ψυχής, χαρακτήρα νικητή φτιάχνεις, όταν μαθαίνεις από τα λάθη σου και δεν τα επαναλαμβάνεις. Ο Παναθηναϊκός για να «μεγαλώσει» πρέπει να αποκτήσει σταθερότητα , κάτι που σε όλο τον πρώτο γύρο δεν το είχε. Είμαι σίγουρος, ότι τόσο ο Αναστασίου, όσο και ο Νταμπίζας σε αυτό το κομμάτι θα ρίξουν το βάρος από σήμερα.
Εξάλλου δεν θέλει και πολύ εκεί που είσαι στα καλά σου να σε πάρει από κάτω με μία αναπάντεχη ήττα. Αυτά τα up-down της φετινής περιόδου ο Παναθηναϊκός μέχρι τώρα δεν τα έχει αποφύγει. Είναι καιρός τώρα που η ομάδα δείχνει να είναι καλά να αποκτήσει μία σταθερότητα, που θα την βοηθήσει ενόψει των play-off.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: