Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

«Απίστευτα κακή διαιτησία»

mitsopoulos
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Μανώλης Μητσόπουλος.
Σχολίασε την κατάσταση στους “κίτρινους”, τονίζοντας πως  είναι εξαιρετικά δύσκολα ενώ μίλησε και για την κακή διαιτησία.
Παράλληλα, υπογράμμισε πως το “Κλεάνθης Βικελίδης” έχει χάσει την αίγλη του και πως ακόμα και ομάδες χαμηλής δυναμικής επισκέπτονται το Χαριλάου με στόχο την νίκη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μανώλης Μητσόπουλος:
Για την κατάσταση στον Άρη:
“Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Περιμέναμε να κερδίσουμε το παιχνίδι με την Βέροια και να αναπτερωθούν οι ελπίδες μας. Κατά περίεργο τρόπο ούτε οι ανταγωνιστές μας προχωράνε αλλά και εμείς κολλάμε. Τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Αυτό που βλέπω είναι πως ο Άρης δεν έχει την δυναμική να πάρει τους βαθμούς που χρειάζονται. Τα προβλήματα του Άρη από την αρχή ήταν μεγάλα. Άλλαξαν διοικήσεις προπονητές και δεν ήξερε αν θα μπει στο άρθρο 99. Πως οι νεαροί παίκτες του Άρη θα μπορούν να είναι σταθεροί  όταν πρέπει να βασιστούν στον Πουλίδο που δεν ξέρω που έπαιζε και στον Αγκάνθο. Δεν υπάρχει κάποιος να μιλήσει στα αποδυτήρια. Οι αντίπαλοι καταλαβαίνουν με ποιόν έχουν να κάνουν. Έχει χάσει την αίγλη του το Χαριλάου. Οι αντίπαλοι όπως η Καλλονή, που δεν έχει πατήσει στην Α’ εθνική, έπρεπε να ματώσουν για να πάρουν βαθμό και τώρα θεωρούν πως είναι αποτυχία αν δε κερδίσουν”, δήλωσε αρχικά.
Στην συνέχεια πρόσθεσε: “Επίσης υπάρχει απίστευτα κακή διαιτησία. Ακόμα και στο παιχνίδι με την Λειβαδιά όλα τα σφυρίγματα ήταν κατά του Άρη. Δεν γίνεται αυτό. Πλέον, ο Άρης πρέπει να δώσει τον αγώνα του και να αντιμετωπίσει κάθε παιχνίδι ως τελικό. Την Κυριακή πάει να κερδίσει τον Πλατανιά. Αυτός είναι ο στόχος του. Αν δεν καταφέρει θα παρακαλάει για θαύματα. Η ομάδα έχει τα ίδια προβλήματα με πέρυσι. Φέτος όμως αποδυναμώθηκε. Πέρυσι δεν μπορούσε να κερδίσει εκτός ενώ φέτος εντός. Τώρα πρέπει η ομάδα να κάνει την δουλειά της και να παρακαλάει να χάνουν και οι άλλοι βαθμούς”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: