Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

«Η Τούμπα θα δώσει ώθηση»

ÂÑÁÂÅÕÓÇ ÔÏÕ ÐÏÄÏÓÖÁÉÑÉÓÔÇ ÔÏÕ ÐÁÍÉÙÍÉÏÕ ÃÉÙÑÃÏÕ ÔÆÁÂÅËËÁ
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Νέα Σμύρνη, Δημήτρης Ναλιτζής.
Σχολίασε την διαφορετική εικόνα που δείχνει ο “Δικέφαλος” στην Ευρώπη και τόνισε πως το σημαντικότερο είναι η ομάδα να μην δεχθεί γκολ μέσα στην Τούμπα στον αγώνα με την Μπενφίκα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Ναλιτζής:
Για το παιχνίδι με την Μπενφίκα:
“Είναι ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια που θα μπορούσε να παίξει στην διοργάνωση ο ΠΑΟΚ. Θέλει προσοχή καθώς η ομάδα δεν είναι στα καλύτερα της. Είναι βέβαια Ευρωπαϊκό παιχνίδι και η Τούμπα θα δώσει ώθηση. Το σημαντικότερο είναι ο ΠΑΟΚ να μην δεχτεί γκολ στην έδρα του. Ακόμα και το 0-0 δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα. Μετά αν βάλει γκολ μέσα στην Πορτογαλία θα πρέπει να δεχτεί δύο κάτι που δεν είναι εύκολο. Το βασικότερο είναι το μηδέν παθητικό. Βέβαια, στην έδρα του παίζει και δεν μπορεί να μείνει πίσω, πρέπει να κοιτάξει και να σκοράρει. Είναι σημαντικό να είναι προσεχτικός και με υπομονή. Δεν πρέπει να απογοητευτεί ο κόσμος με ένα 0-0″.
Για την διαφορετική εικόνα που δείχνει ο ΠΑΟΚ στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια:
“Το θετικό είναι ότι η ομάδα μεταμορφώνεται θετικά στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Έχει έναν άλλο αέρα και ίσως του πάει η Ευρώπη πιο πολύ. Με την Σάλκε ήταν πάρα πολύ καλός και δεν θύμιζε την ομάδα που βλέπουμε τώρα στην Ελλάδα. Αυτά τα παιχνίδια είναι προβολή για τον κάθε ποδοσφαιριστή όπως και αυτά στις Εθνικές ομάδες. Τα βλέπουν οι προπονητές, οι  μάνατζερ και όλος ο κόσμος. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο και αυτό δίνει επιπλέον κίνητρο. Το πρωτάθλημα έχει τελειώσει για το ποιος θα το πάρει και το σημαντικότερο τώρα είναι η Ευρώπη. Η προσοχή των παικτών είναι στραμμένη εδώ”.
Για τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας:
“Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Αν ο ΠΑΟΚ παρουσιάσει το καλό του πρόσωπο μπορεί να περάσει αλλιώς δεν έχει τύχη. Δεν το δεχόμαστε οι φίλαθλοι να χάνει με κατεβασμένα τα χέρια από τον Ολυμπιακό όπως έγινε στο πρώτο παιχνίδι. Στήνεται μια ομάδα για να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα δείξει κατά πόσο θα είναι έτοιμη στα παιχνίδια αυτά”.
Για το κύπελλο που είχε κατακτήσει με τον ΠΑΟΚ:
“Ήταν καλή φουρνιά παικτών. Ήμασταν αρκετοί Έλληνες παίκτες με την όρεξη και την ικανότητα να πετύχουμε πράγματα”.
Για τους τίτλους που έχει κατακτήσει:
“Πήρα κύπελλο με τον Πανιώνιο μετά με τον ΠΑΟΚ και μετά ντάμπλ με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας”.
Για την υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος στην Νέα Σμύρνη:
“Ήμαστε το φαβορί. Ο Δήμαρχος είναι ικανότατος, άξιος και ελπίζω να πάνε όλα καλά και να βοηθήσω και εγώ στα κοινά του Δήμου αλλά και τον Πανιώνιο που περνάει πολλά”.
Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του ΠΑΟΚ:
“Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει τα παιδιά για να φέρουν ένα καλό αποτέλεσμα. Πρέπει να τα πάνε καλά οι Ελληνικές ομάδες ώστε να στέλνουμε όσο το δυνατό περισσότερες στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτό είναι πολύ σημαντικό”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: