Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Η Μπενφίκα στο… μικροσκόπιο!!

Με το παιχνίδι κόντρα στην Μπενφίκα να είναι προ των πυλών, είναι φυσικό στον ΠΑΟΚ να έχουν στρέψει την προσοχή τους αποκλειστικά στον προσεχή τους αντίπαλο στο Europa League.

Η Μπενφίκα στο… μικροσκόπιο
Σε ασκήσεις τακτικής και ανάλυση του τρόπου παιχνιδιού της Μπενφίκα αναλώθηκε αποκλειστικά η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Για τον ΠΑΟΚ η Ελλάδα μπορεί να… περιμένει!

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης καλείται να αφήσει πίσω της τα άσχημα αποτελέσματα στο ελληνικό πρωτάθλημα και να προσπαθήσει να πάρει κόντρα στην Μπενφίκα ένα αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει να δώσει συνέχεια στο φετινό ευρωπαϊκό όνειρο.

Έτσι, η τελευταία προπόνηση –όπως είναι φυσικό- αφορούσε αποκλειστικά το συγκεκριμένο ματς της φάσης των «32» του Europa League.

Ο Χουμπ Στέφενς ανέλυσε στους παίκτες του τον τρόπο παιχνιδιού της Μπενφίκα, τονίζοντας τόσο τα δυνατά της στοιχεία, όσο και τα τρωτά σημεία του πορτογαλικού συλλόγου, ενώ στη συνέχεια πέρασε από τη θεωρία στην πράξη.

Συγκεκριμένα, δούλεψε πολύ σε θέματα τακτικής, με τον Ολλανδό τεχνικό να δίνει ιδιαίτερη έμφαση και στην αμυντική αλλά και την επιθετική τακτική κάνοντας μάλιστα και πολλές παρατηρήσεις κατά τη διάρκεια των ασκήσεων.

Για προληπτικούς λόγους, οι Στέφανος Αθανασιάδης και ο Μπίμπρας Νάτχο ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης αφού ο Στέφενς έκρινε πως έχουν επιβαρυνθεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια.
Ατομικό πρόγραμμα και θεραπείες ακολούθησαν οι Μάρτενς και Βίτορ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: