Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

«Κρίμα που η Μπάγερν δεν έχει παίξει στην Ελλάδα»

Τα είκοσι χρόνια του κλείνει φέτος ο σύνδεσμος φίλων Μπάγερν Μονάχου στην Ελλάδα. Για την πορεία του fun club της γερμανικής ομάδας μίλησε ο Αχιλλέας Χατζηνικολάου στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Κρίμα που η Μπάγερν δεν έχει παίξει στην Ελλάδα»
Για τα 20 χρόνια του πρώτου πανελλήνιου συνδέσμου φίλων της Μπάγερν Μονάχου στην Ελλάδα μίλησε ο Αχιλλέας Χατζηνικολάου.

Ο πρόεδρος του συνδέσμου μίλησε για την ιδέα ίδρυσης του fun club της γερμανικής ομάδας το μακρινό 1994, στον «αέρα» του NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην εκπομπή του Βασίλη Σαμπράκου:

«Για τα 20 χρόνια του συνδέσμου θα τιμηθούν την Κυριακή κάποια μέλη μας, για την προσφορά τους. Είναι ο αρχαιότερος σύνδεσμος ξένης ομάδας στην Ελλάδα. Την ιδέα μου την έδωσε ο Ευγένιος Δαδαλιάρας το 1994, γνωρίζοντας τη σχέση μου με το Μόναχο, όπου ζούσα. Έχουμε πάει σε πέντε τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ, δεν λείψαμε από κανέναν. Ο πρώτος μας τελικός ήταν στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ το 1996. Είναι ατυχία που ποτέ η Μπάγερν δεν έχει κληρωθεί με ελληνική ομάδα. Δεν την έχουμε δει ποτέ από ιδρύσεως του συνδέσμου να αγωνίζεται σε ελληνικό γήπεδο».
Παράλληλα, ο Αχιλλέας Χατζηνικολάου μίλησε για την αντιπαράθεση με το αντίστοιχο fun club φίλων της γερμανικής ομάδας στην Αθήνα:

«Θα ήθελα να τονίσω ότι από το 1997 υπάρχει άλλος ένας σύνδεσμος στην Αθήνα. Μάλιστα, είχαμε μια αψιμαχία τα τελευταία χρόνια, αλλά μια κίνηση καλής θέλησης από αυτούς έλυσε όλες τις διαφορές και πορευόμαστε από κοινού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: