Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Ζόρζε Ζέσους: «Δυνατή ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Με πολύ καλά λόγια μίλησε για τον ΠΑΟΚ ο Ζόρζε Ζέσους. Ο προπονητής της Μπενφίκα χαρακτήρισε πολύ δυνατή ομάδα τον «Δικέφαλο» και τόνισε ότι η πρόκριση θα κριθεί μετά τα δυο παιχνίδια.

Ζόρζε Ζέσους: «Δυνατή ομάδα ο ΠΑΟΚ»
Καμία ομάδα, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Μπενφίκα, δεν "έχρισε" ως φαβορί για την μεταξύ τους αναμέτρηση στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λίγκ στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των Πορτογάλων, Ζόρζε Ζέσους.

Επίσης ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε και στον τραυματία Σάλβιο, λέγοντας ότι θα είναι στην αποστολή και, από την πλευρά του, νιώθει πολύ χαρούμενος με την αποκατάστασή του.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για το εάν ο Σάλβιο (σ.σ. επανέρχεται μετά από σοβαρό τραυματισμό) αποτελεί «μεταγραφή» για το υπόλοιπο της σεζόν:

«Νιώθω πολύ χαρούμενος. Έχει σπάνια ποιότητα και είναι χαρούμενος με την αποκατάσταση του. Αυτό φανερώνει το καλό ιατρικό τιμ που διαθέτουμε, αλλά και το πείσμα του παίκτη. Ελπίζω να είναι ένα νέο ξεκίνημα για το καλό του παίκτη».

Για το αν θα παίξει ο Σάλβιο την Πέμπτη και αν η ομάδα που θα προκριθεί από αυτό το ζευγάρι θα ξεκαθαρίσει από το πρώτο ματς;

«Ο Σάλβιο θα είναι στην αποστολή. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να βγει ο νικητής από το πρώτο παιχνίδι, οπότε πιστεύω ότι θα ξεκαθαρίσει η πρόκριση μετά το δεύτερο ματς».

Για το ότι ο Χουμπ Στέφενς δήλωσε ότι γνωρίζει τη καλή δουλειά του:

«Βεβαίως και φέρνει περισσότερη ευθύνη. Όσο πιο πολύ σε αναγνωρίζουν, τόσο πρέπει να κρατήσεις μια καλή εικόνα. Η Μπενφίκα έχει πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη και αυτό φέρνει περισσότερη ευθύνη. Γι' αυτό πολύ περισσότεροι προσέχουν την πορεία της Μπενφίκα και αυτό με κάνει ευτυχισμένο».

Για την απουσία των Γκαϊτάν και Γκαράι και αν αυτό το γεγονός κάνει την ομάδα του πιο αδύναμη:

«Δεν το βλέπω έτσι. Η Μπενφίκα δίνει θετική απάντηση όποιοι παίκτες κι αν παίξουν. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο ρόστερ. Στη θέση του Γκαράι θα παίξει ο Ζαρντέλ και στη θέση του Γκαϊτάν ο Σουλεϊμάνι».

Για το γεγονός ότι η Μπενφίκα έχει "χριστεί" το φαβορί της αναμέτρησης:

«Αυτό το θέμα το ποιος είναι φαβορί είναι υποκειμενικό. Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει μια καλή πρώτη φάση στο Γιουρόπα Λιγκ. Είναι δυνατή ομάδα και μετά τα δύο παιχνίδια θα δούμε ποια ομάδα θα προκριθεί και τελικά θα είναι το φαβορί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: