Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

O «Χρυσός Δικέφαλος» στην Κωνσταντινούπολη!!

xd
Στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκε αντιπροσωπία του «Χρυσού Δικεφάλου»  η οποία έγινε δεκτή από τον Οικουμενικό Πατριάρχη.
Παράλληλα όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου, επισκέφτηκαν και τα γραφεία του Α.Σ. ΠΕΡΑ CLUB.
Το δελτίο Τύπου:
“Επίσκεψη στην Κωνσταντινούπολη το τριήμερο 14 -16 Φεβρουαρίου 2014 πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του ΧΔ αποτελούμενη από σύσσωμο το Δ.Σ.
Κατά την διάρκεια του τριημέρου και συγκεκριμένα την Παρασκευή 14/2  ο ΧΔ επισκέφθηκε τα γραφεία του Α.Σ. ΠΕΡΑ CLUB  με το οποίο έχει αδελφοποιηθεί από το 2013, και σε μία όμορφη εκδήλωση τα δύο σωματεία έκοψαν την πίτα του 2014, ενώ είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα κοινού ενδιαφέροντος καθώς και δράσεων που θα αναδεικνύουν τους δεσμούς του ΠΑΟΚ με το  ΠΕΡΑ CLUB και την Πόλη.
Συμβολικά μετά το πέρας της κοπής βασιλόπιτας επακολούθησε το πρώτο διοικητικό συμβούλιο του Χρυσού Δικέφαλου στην Πόλη.
Το Σάββατο 15/2 η αντιπροσωπεία του ΧΔ έγινε δεκτή  από τον Οικουμενικό Πατριάρχη σε προκαθορισμένη συνάντηση, όπου τα μέλη του ΧΔ δέχθηκαν την Πατριαρχική του Ευλογία, τον ενημέρωσαν για τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο κοινωνικό έργο που επιτελεί ο Α.Σ. ΠΑΟΚ με την συγκέντρωση τροφίμων υπέρ των συσσιτίων της εκκλησίας στα πλαίσια του ετησίου εορτασμού της “ΗΜΕΡΑΣ ΠΑΟΚ””.


Δεν υπάρχουν σχόλια: