Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

«Ένα πρωτάθλημα μετά το… πρωτάθλημα»

Για την ιδιομορφία της Football League όπου ακολουθεί ένα νέο… πρωτάθλημα 14 αγωνιστικών μίλησε ο προπονητής της πρωτοπόρου του β’ ομίλου Κέρκυρας, Μ. Γρηγορίου, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ένα πρωτάθλημα μετά το… πρωτάθλημα»
Η Κέρκυρα προελαύνει στον δεύτερο όμιλο της Football League έχοντας διαφορά οκτώ βαθμών από τον δεύτερο μετά από 20 αγωνιστικές. Όμως αυτό δεν της εξασφαλίζει την άνοδο στη Super League, αφού βάσει του νέου κανονισμού θα ακολουθήσει ένα νέο πρωτάθλημα με τις τέσσερις καλύτερες ομάδες κάθε ομίλου για την άνοδο. Ο προπονητής των Φαιάκων, Μιχάλης Γρηγορίου, μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για τις ιδιομορφίες αυτής της νέας κατάστασης και όχι μόνο.

Αναλυτικά, ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε στους Μιχάλη Τσόχο και Σωτήρη Κωσταβάρα για:

-τα play offs που… πλησιάζουν: «Είναι σαν να παίζουμε τώρα σε ένα μικρότερο πρωτάθλημα και μετά θα παίξουμε σε ένα πολύ πιο δυνατό, που θα είναι με τις οκτώ καλύτερες ομάδες των δύο ομίλων. Τα play offs θα είναι εξαιρετικά σε ενδιαφέρον, με αγώνες μεταξύ δυνατών ομάδων και γεμάτα γήπεδα».

-την πορεία της ομάδας στον δεύτερο όμιλο της Football League: «Δεν νιώθουμε ότι έχουμε εξασφαλίσει την πρώτη θέση. Ηρακλής, Νίκη Βόλου, Αιγινιακός και Αναγέννηση Καρδίτσας είναι από κάτω μας και οι διαφορές μεταξύ τους είναι μικρές».

-το βαθμολογικό μπόνους που θα έχουν οι ομάδες που είχαν καλύτερη παρουσία στην κανονική περίοδο: «Γι’ αυτό αγωνιζόμαστε στις 26 πρώτες αγωνιστικές. Θα ήταν μεγάλη αδικία για οποιαδήποτε ομάδα ήταν πρώτη να μην έχει κανένα κέρδος από αυτή την πορεία της. Παράλληλα έτσι θα έχουμε και βαθμολογικό κίνητρο μέχρι τέλους».

-τα δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα με Τύρναβο και Αναγέννηση Καρδίτσας: «Εμείς αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα με τα ταξίδια. Από την Κέρκυρα είναι δύσκολη η μετάβασή μας σε οποιοδήποτε γήπεδο κι έτσι μεγαλώνει η κόπωση των παικτών. Είναι κάπου λογικό να μην έχουμε τα ίδια στάνταρ απόδοσης που είχαμε στην αρχή, αλλά είμαι σίγουρος πως θα τα ξαναβρούμε».

-για την παρουσία του επιθετικού Μπαλντοβαλίεφ: «Ο Ζόραν είχε μια πολύ καλή χρονιά στα Σκόπια. Δείχνει ότι είναι δεινός σκόρερ, είναι εξαιρετικός σαν χαρακτήρας, δουλεύει σκληρά και πιστεύω πως έχουμε να δούμε πολλά ακόμη από τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή».

-την ενίσχυση του χειμώνα: «Οι μεταγραφικές μας κινήσεις των Ιανουάριο ήταν προς αυτή την κατεύθυνση. Θα παίζουμε 14 αγωνιστικές Τετάρτη-Κυριακή και χρειαζόμασταν μεγαλύτερο βάθος για να αντεπεξέλθουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: