Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Στάση πληρωμών ο Κούγιας!!

Σταματά να πληρώνει το παραμικρό ο Αλέξης Κούγιας, όπως διευκρίνισε στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη. Παράλληλα, τόνισε πως δεν χαρίζει, αλλά πουλάει την Παναχαϊκή.

Στάση πληρωμών ο Κούγιας!
Όχι μόνο αποχωρεί από την ΠΑΕ Παναχαϊκή, αλλά σταματά να πληρώνει το παραμικρό!

Ο Αλέξης Κούγιας στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης, θέλησε να κάνει σαφές πως δεν πρόκεται να ξαναβάλει χρήματα για λογαριασμό της πατρινής ομάδας, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν είναι διατεθειμένος να χαρίσει τις μετοχές τις, αλλά, αντίθετα, τις πουλάει σε όποιον ενδιαφέρεται να αγοράσει.

Τέλος, έστειλε μήνυμα προς εκείνους που τον εκβιάζουν ότι δεν πρόκειται να δεχθεί τέτοιες συμπεριφορές από και στο εξής.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Έχω δώσει 6 εκατομμύρια ευρώ. Θέλω να πάρω το 1/6 των χρημάτων πίσω και δεν την δίνω τσάμπα την ομάδα. Κατά τα άλλα 380.000 ευρώ είναι τα χρέη σε ΙΚΑ και εφορία, κανονισμένα σε δόσεις.

Υπάρχει συμφωνία με τον κ. Φυντάνη και εάν οι παίκτες δείξουν ότι στηρίζουν την ομάδα, τότε θα παραμείνει ο κ. Φυντάνης. Μία ακόμη λύση είναι να εκχωρήσω τις μετοχές μου και να δώσω την διαχείριση, σε πρόσωπο που θα καλύψει προϋπολογισμό, την λειτουργία της ομάδας και τις δόσεις.

Εάν δεν υπάρξει αγορά και αξιόπιστο πρόσωπο θα λύσω και θα καθαρίσω την εταιρία. Αυτοί που λένε ότι η Παναχαϊκή είναι μεγάλη ομάδα και γωνιακό μαγαζί έχουν την χρυσή ευκαιρία, με ελάχιστα χρέη και ελάχιστο ποσό, να κάνουν αυτό που πρέπει. Είναι μία ανοιχτή πρόσκληση στον Δήμο Πατρέων.

Αύριο θα έχουμε ανακοινώσεις. Αμέσως μετά θα πάω να μιλήσω μαζί τους (σ.σ. με τους παίκτες). Η θέση μου είναι απόλυτη: Δεν θέλω να μείνω άλλο στην Πάτρα. Δεν θέλω να είμαι πρόεδρος της Παναχαϊκής.

Σήκωσα αυτή την μεγάλη ομάδα χωρίς καμία βοήθεια τόσο καιρό. Ωραίες οι συγκεντρώσεις, όμως έφτασε η ώρα που πληρώσουν. Το κορόϊδο σταματάει να πληρώνει. Επιτέλους να βρουν και έναν αντάξιο προπονητή της Παναχαϊκής»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: