Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Τα… είδε όλα η Μπενφίκα!!

Στιγμές απ’ τις (συνεχόμενες) περσινές αποτυχίες πέρασαν μπροστά απ’ τα μάτια της Μπενφίκα! Αν και ελλιπέστατη, η Τότεναμ γύρισε το ματς και πριν το 2-2, απείλησε σοβαρά να κλέψει εκείνη την πρόκριση.

Τα… είδε όλα η Μπενφίκα!
Την ψυχή της Μπενφίκα -μέχρι να προκριθεί τελικά στους «8» του Europa League- έβγαλε η Τότεναμ.

Αν και προέρχονταν από σερί αποτυχίες και πήγαν στη Λισαβόνα με πολλές απουσίες, τα «σπιρούνια» άγγιξαν (αλλά δεν πέτυχαν τελικά) μεγάλη ανατροπή στο «Ντα Λουζ».

Με δυο γκολ σ’ ένα δίλεπτο (από τους Τσαντλί στο 78’ και Σίγκουρντσον στο 79’), οι Λονδρέζοι τιμώρησαν την υπεροψία που έδειξε η ομάδα του Ζόρζε Ζεσούς μετά το προβάδισμα του Γκαράι στο 34’.

Και στα εναπομείναντα λεπτά την ανάγκασαν -χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες- να θυμηθεί την… ευκολία με την οποία έχασε όλους τους στόχους της πέρυσι μέσα σε λίγες μέρες.

Όμως το γκολ που θα ισοφάριζε το 3-1 του πρώτου ματς δεν ήρθε. Και όπως συμβαίνει σε αντίστοιχες περιπτώσεις, ήρθε το… ανάποδο. Με τον Λίμα να κερδίζει και να εκτελεί εύστοχα πέναλτι στις καθυστερήσεις και κρατώντας αήττητη την Μπενφίκα από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» (26 παιχνίδια), να υπογράφει το 2-2 και την αγχωτική πρόκρισή της στα προημιτελικά. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: