Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Έχασε, αλλά πέρασε η Λιόν!

Μπορεί η Λιόν να έχασε το αήττητο που είχε φέτος στο Europa League στο δεύτερο παιχνίδι της με την Βικτόρια Πλζεν (2-1), αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να περάσει στους «8» της διοργάνωσης.

Έχασε, αλλά πέρασε η Λιόν
Μέχρι το ένατό της παιχνίδι στο φετινό Europa League η Λιόν μετρούσε μόνο νίκες και ισοπαλίες. Αυτό όμως σταμάτησε στην Τσεχία εναντίον της Βικτόρια Πλζεν.

Τα δύο γκολ που δέχτηκε όμως δεν ήταν αρκετά για να αποκλειστεί από την επόμενη φάση, καθώς στην Γαλλία είχε νικήσει με 4-1.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά από την αρχή και παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Αυτό τους γύρισε... μπούμερανγκ και η Λιόν, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, σκόραρε με τον Γκομίς.

Στο δεύτερο μισό η εικόνα του ματς δεν άλλαξε και πολύ. Ωστόσο η τσέχικη ομάδα ισοφάρισε στο 60’ με τον Κολάρ. Μετά από δύο λεπτά, ο Τετσλ κάνει το 2-1, ενώ ο ίδιος παίκτης, στο 70’, έχασε πέναλτι αλλά και την ευκαιρία να φοβίσει ακόμα πιο πολύ τους φιλοξενούμενους.

Μέχρι το σφύριγμα της λήξης η Πλζεν ήταν αρκετές φορές κοντά στο γκολ, αλλά αυτό δεν μπήκε και η Λιόν πανηγύρισε την πρόκρισή της χωρίς περαιτέρω προβλήματα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: