Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Ένας αιώνας… Άρης!

Τα εκατό χρόνια ιστορίας του θα γιορτάσει ο Άρης την Τρίτη , 25 Μαρτίου, και με αφορμή το γεγονός αυτό καλεί φίλους και φιλάθλους στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο στις 18:00.

Ένας αιώνας… Άρης
Έναν αιώνα ζωής κλείνει ο Άρης την Τρίτη, 25 Μαρτίου, και για αυτό το λόγο καλεί φίλους και φιλάθλους να γιορτάσουν μαζί του στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο στις 18:00.

Επιπλέον, θα βραβευθούν αθλητές που έγραψαν «χρυσές» σελίδες στην ιστορία όλων των τμημάτων της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ενώ μετά το τέλος της, η γιορτή θα συνεχιστεί στον Λευκό Πύργο.

Η ανακοίνωση σχετικά αναφέρει:

«Στις 25 Μαρτίου του 2014 ο Α.Σ. Άρης συμπληρώνει εκατό χρόνια ζωής από τη γέννησή του, το 1914. Την ημέρα αυτή, λοιπόν, καλεί τους φίλους του και όλους τους φιλάθλους, στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, στις 6 το απόγευμα, να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα γενέθλια της αγαπημένης μας ομάδας.

Στο NICK GALIS HALL, εκεί όπου κτίστηκε ο θρύλος του Αυτοκράτορα, θα
μαζευτούμε για να ομολογήσουμε την πίστη μας στο θεό Άρη και να
διατρανώσουμε την προσκόλλησή μας στις ιδρυτικές αρχές των ανθρώπων που τον έφεραν στο φως, μια μέρα σαν κι αυτή: Ο Άρης θα παραμένει πάντοτε η καρδιά του αθλητικού πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη.

Τα εκατό χρόνια ιστορίας που θα παρελάσουν κατά τη διάρκεια της γιορτής, θα αποδείξουν ποια είναι η μεγαλύτερη μακεδονική ομάδα την τελευταία εκατονταετία, που με την πολυσχιδή δραστηριότητά της δεν άφησε κανένα σημείο της αθλητικής δραστηριότητας απάτητο. Συγχρόνως, θα τιμηθούν η κυπελλούχος ομάδα ποδοσφαίρου του 1970, η νικηφόρα ομάδα της Ευρώπης του 1980, οι καλαθοσφαιριστές που υπηρέτησαν τον Αυτοκράτορα σε όλη την Ευρώπη και η πρωταθλήτρια ομάδα του βόλεΐ, του 1997. Όλοι αυτοί σαν εκπρόσωποι των χιλιάδων αθλητών που φόρεσαν και φορούν τη φανέλα με το θεό στο στήθος, στη διάρκεια της μακρόχρονης πορείας του συλλόγου μας.

Στη συνέχεια, η γιορτή θα ολοκληρωθεί στη σκιά του Λευκού Πύργου, εκεί όπου τόσες φορές η Θεσσαλονίκη γιόρτασε με τα κιτρινόμαυρα λάβαρα, νίκες και κύπελλα. Με υμνητικές μουσικές θα δοξαστεί ο Άρης κι εμείς εκεί, πάντα πιστοί του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: